Η Rihanna δηλώνει #TeamJohnnyDepp και ο ηθοποιός γίνεται ο πρώτος άντρας πρωταγωνιστής της Savage X Fenty

14:26 10/11/2022 - Πηγή: iPop

Η Rihanna σίγουρα δεν ανήκει στην ομάδα «Anti» Johnny Depp και μας το απέδειξε! Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» έκανε ένα cameo στο Bad Gal’s Savage X Fenty Show Vol. 4 και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Στη διάρκεια της 40 δευτερολέπτων εμφάνισής του, ο Johnny Depp εμφανίζεται να περπατάει

υπό τους ήχους του «So Fresh, So Clean» των Outkast με μπλουζάκι Savage X Fenty, το Sheer X Smoking Jacket (75 δολάρια) και το Sleep Pant (60 δολάρια) του brand.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Johnny Depp show Rihanna: Δες το εντυπωσιακό cameo 

Φορώντας τα χαρακτηριστικά του κολιέ, eyeliner και με τα μακριά μαλλιά του πιασμένα σε αλογοουρά, περπατά μέσα σε κάτι που μοιάζει με σκοτεινό δάσος, αγκαλιάζοντας μάλιστα ένα δέντρο στο τέλος της βόλτας του.

Σύμφωνα με το TMZ, η Rihanna με την ομάδα της προσκάλεσαν τον Johnny Depp να συμμετάσχει στο show, με μια πηγή να περιγράφει την εμφάνισή του ως «κουλ και σικ».

Επιβεβαιώθηκε! Ο Johnny Depp έχει σχέση με την δικηγόρο του – Πώς εξελίχθηκε το ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της δίκης;

JOHNNY DEPP IN RIHANNA’S SAVAGE X FENTY SHOW pic.twitter.com/szhVItteW8

johnny depp daily (@johnnydppdaily) November 9, 2022

Ωστόσο πολλοί απογοητευμένοι fans της τραγουδίστριας διαφώνησαν έντονα στην ιδέα να δουν τον Johnny Depp -που το 2016 κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία από την πρώην σύζυγό του Amber Heard, αλλά αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και κέρδισε την πολύκροτη δίκη για δυσφήμιση εναντίον της νωρίτερα φέτος- να τιμάται ως ο πρώτος άνδρας με πρωταγωνιστικό ρόλο σε show της Savage X Fenty.

Όταν το PopCrave ανακοίνωσε τα νέα της εμφάνισης του Johnny Depp στο Twitter, ένας θαυμαστής απάντησε:  «Έχω μπερδευτεί τόσο πολύ, γιατί τον εκθειάζουν; Rihanna, δεν είσαι εσύ αυτή. Αν κάποιος καταλαβαίνει τι είναι σεξουαλική επίθεση, αυτή είσαι εσύ…».

Η 34χρονη τραγουδίστρια άρχισε να βγαίνει με τον μουσικό Chris Brown το 2007, ο οποίος της επιτέθηκε δύο χρόνια αργότερα, αφού παραδέχτηκε την ενοχή του για την επίθεση, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια με αναστολή.

Η Rihanna αποκαλύπτει ποιο είναι το αγαπημένο μέρος του σώματός της με την απάντησή της να γίνεται viral

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Μετά το ντεμπούτο της νέας συλλογής, αρκετοί χρήστες των social media άρχισαν να δημοσιεύουν με το hashtag #AbuserxFenty για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για το casting του Depp. Οι θαυμαστές του ηθοποιού, εν τω μεταξύ, αναρτούσαν δημοσιεύσεις προς την υπεράσπισή του και απόλαυσαν την εμφάνισή του.

Η εντυπωσιακή συλλογή εσωρούχων της Rihanna περιελάμβανε, επίσης, ένα cameo με την Cara Delevingne, την Irina Shayk, την Taraji P. Henson, τη Sheryl Lee Ralph και πολλούς άλλους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Rihanna δηλώνει #TeamJohnnyDepp και ο ηθοποιός γίνεται ο πρώτος άντρας πρωταγωνιστής της Savage X Fenty εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα