Η Lana Del Rey έπεσε θύμα κλοπής: «Κάποιος έσπασε όλα τα τζάμια και μου πήρε το λάπτοπ» – Τα νέα τραγούδια που διέρρευσαν

14:21 20/10/2022 - Πηγή: iPop

Εν μέσω του ενθουσιασμού της επερχόμενης συνεργασίας της με την Taylor Swift, η τραγουδίστρια του «Summertime Sadness», Lana Del Rey, αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει «ένα μικρό εμπόδιο» σχετικά με τη δική της δουλειά. Απ’ ό,τι φαίνεται θα αργήσουμε να απολαύσουμε τα νέα της τραγούδια…

Απευθυνόμενη στους θαυμαστές σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 19/10, στον προσωπικό της λογαριασμό

στο Instagram, η Lana αποκάλυψε ότι έχασε το υπό εξέλιξη άλμπουμ της και ένα προσχέδιο 200 σελίδων ενός βιβλίου που έγραφε για τον εκδότη Simon & Schuster.

Ψάχνεις τα πιο ευφάνταστα μέρη για να κρύψεις τα πολύτιμα αντικείμενά σου; Αυτά είναι τα ιδανικά σημεία του σπιτιού που δεν θα κινήσουν τις υποψίες σε επίδοξους ληστές

Lana Del ReyΝέα τραγούδια: Ποια είναι τα βήματα που κάνει η τραγουδίστρια μετά την κλοπή;

«Πριν από λίγους μήνες, πάρκαρα το αυτοκίνητό μου στο Melrose Place και απομακρύνθηκα για ένα λεπτό. Και τη μια φορά που άφησα το σακίδιο μου μέσα στο αυτοκίνητό μου, κάποιος έσπασε όλα τα τζάμια και το πήρε και μέσα του ήταν ο υπολογιστής μου, τρεις βιντεοκάμερες και οι σκληροί μου δίσκοι», είπε στο Instagram Story της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelreybr)

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια είπε ότι δεν έχει αντίγραφο ασφαλείας για καμία δουλειά της στο cloud κι εμείς αναρωτιόμαστε τι θα συμβεί με τα κομμάτια που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

Επιπλέον, τόνισε ότι με το φορητό υπολογιστή της, ο κλέφτης έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό της από απόσταση και μπορεί, μάλιστα, «να διαρρεύσει τα τραγούδια και τις προσωπικές της φωτογραφίες».

Η Del Rey, η οποία έκανε ένα σοβαρό ξεκαθάρισμα στους λογαριασμούς της στα social media τον Σεπτέμβριο του 2021, αποκάλυψε ότι νιώθει έτοιμη, πλέον, να μας χαρίσει ένα νέο άλμπουμ.

«Θέλω πραγματικά να επιμείνω και να κάνω την τέχνη μου όσο καλύτερα μπορώ, ακόμα κι αν πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή», πρόσθεσε. «Δεν θα αφήσω ξανά τίποτα στο αυτοκίνητο, ακόμα κι αν είναι μόνο για μια στιγμή».

Η Lana είπε ότι πρόσφατα αντιμετώπισε ζητήματα ασφάλειας και απορρήτου και εξέφρασε την ανησυχία της σχετικά με το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της κλοπής.

Η κασέτα με τα 10 τραγούδια που μου θυμίζουν καλοκαίρι- Η πιο chill εκδοχή μου

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια παρακάλεσε τους θαυμαστές της να αποφύγουν να ακούσουν οποιοδήποτε από τα τραγούδια που διέρρευσαν. «Και, όσον αφορά το βιβλίο, μου άρεσε το βιβλίο που έχασα, επένδυσα πολύ πάθος σε αυτό» σημείωσε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Lana Del Rey έπεσε θύμα κλοπής: «Κάποιος έσπασε όλα τα τζάμια και μου πήρε το λάπτοπ» – Τα νέα τραγούδια που διέρρευσαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lana Del Rey, Κάποιος,Lana Del Rey, kapoios