Η Kylie Jenner είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

13:01 21/8/2021 - Πηγή: iPop

Η Kylie Jenner πέρασε μια κρίση με τον σύντροφό της και ράπερ Travis Scott, ωστόσο η νέα εγκυμοσύνη φαίνεται να δείχνει πως το ζευγάρι έχει αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές.

Έγκυος στο δεύτερό της παιδί είναι η 24χρονη διάσημη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, Kylie Jenner, τριάμισι χρόνια μετά τη γέννηση της κορούλας της, Stormi.

Η Kylie
Jenner είναι έγκυος και η οικογένειά της μεγαλώνει!

Η Kylie Jenner είχε γίνει γνωστό ότι πέρασε μια κρίση με τον σύντροφό της και ράπερ Travis Scott, ωστόσο η νέα εγκυμοσύνη φαίνεται να δείχνει πως το ζευγάρι έχει αφήσει πίσω τα δύσκολα και ανυπομονεί να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner)

Kylie Jenner, Kaia Gerber και Emily Ratajkowski δείχνουν την πιο hot απόχρωση μαλλιών!

Μάλιστα, ο πατέρας της Kylie Jenner, Caitlyn σχεδόν επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός, αναφέροντας πρόσφατα: “Μόλις έμαθα πριν μερικό καιρό πως ετοιμάζεται ακόμη ένα εγγονάκι”.

Η 23χρονη εκατομμυριούχος έχει μιλήσει πολλές φορές για την έντονη επιθυμία της να αποκτήσει κι άλλα παιδιά και φαίνεται πως το όνειρό της εκπληρώθηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner)

Όταν η εκατομμυριούχος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει η κόρη της αδελφάκι κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το τεύχος του Harper’s Bazaar, εκείνη απάντησε ‘”Οι φίλοι μου με πιέζουν για αυτό…Αγαπούν τη Stormi. Σίγουρα νιώθω πίεση να της δώσω έναν αδερφό, αλλά δεν υπάρχει πλάνο”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kylie Jenner είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδάκι της! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα