Μετά το λουκέτο στο SHEIN και την εγκυμοσύνη της Hailey Bieber, το 2023 έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω – Αυτές είναι οι πιο viral προβλέψεις του TikTok για τη νέα χρονιά

18:43 11/1/2023 - Πηγή: iPop

Το 2023 έφτασε και οι χρήστες του TikTok κάνουν ορισμένες προβλέψεις για τη νέα χρόνια και όχι δε μιλούν για την καταστροφή του κόσμου, αλλά για λίγο πιο gossip καταστάσεις! Ποιος βγαίνει με ποιον από τους αγαπημένους μας celebrities, ποιος θα φάει cancel και ποιος θα οδηγηθεί στη φυλακή; Ποιες είναι οι πιο viral προβλέψεις του TikTok για το 2023; Μήπως να ξεκινήσουμε και τα στοιχήματα;

Αυτές οι προβλέψεις προέρχονται

από τα πιο δημοφιλή TikToks που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αρχική σου! Χωρίς να σε καθυστερώ άλλο, επειδή ξέρω ότι έχεις περιέργεια, σου παρουσιάζω όλο όσα θα συμβούν ή τουλάχιστον θέλουμε εμείς και οι TikTokers να συμβούν, τη νέα αυτή χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Scroll στο TikTok χωρίς χέρια: Βήμα – βήμα πώς θα ενεργοποιήσεις τη λειτουργία που πάντα ήθελες!

Προβλέψεις του TikTok για το 2023: Τελικά, θα βγουν αληθινές;Ο Kanye West μπαίνει φυλακή

Δε γίνεται να χρησιμοποιείς τα social media και να μη γνωρίζεις τι έχει συμβεί με τον Kanye West. Τα αντισημιτικά σχόλια, οι επιθέσεις και όλες οι αποκαλύψεις για τον εθισμό του στο πορνό έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από όλους μας.

Παρά, λοιπόν, το ιστορικό των προβληματικών δηλώσεών του, ένας χρήστης στο TikTok προέβλεψε ότι ο West θα συλληφθεί για κάτι «άσχετο με όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή». Τι μπορεί να είναι αυτό; Δεν έχω ιδέα.

@avocadotoast529

#greenscreen 2023 predictions!

♬ Funk Rave – Don´t Let Me Down 140 Bpm – kirtap Το SHEIN κλείνει μέσα στο 2023

Ο ίδιος χρήστης προέβλεψε επίσης ότι ο γίγαντας του fast fashion SHEIN θα κλείσει. Τον Οκτώβριο, ένα ντοκιμαντέρ αποκάλυψε την σκοτεινή πλευρά της εργασίας σε ένα από τα εργοστάσια του SHEIN. Εργάτες που εργάζονται σκληρά και υπερβολικές ώρες, ακόμα και κλεμμένα σχέδια ρούχων από ανεξάρτητους δημιουργούς, το SHEIN πρέπει να λογοδοτεί για τις ενέργειές του και απ’ ό,τι φαίνεται αυτό δε θα αργήσει πολύ να συμβεί.

View this post on Instagram

A post shared by SHEIN.COM (@sheinofficial)

Ο Pete Davidson και η Lindsay Lohan ξεκινούν να βγαίνουν

Ένας άλλος χρήστες του TikTok προβλέπει, επίσης, ότι ο Pete Davidson θα ξεκινήσει να βγαίνει με ακόμα μία εμβληματική γυναίκα celebrity. Όσον αφορά τα ραντεβού, ο Pete Davidson έχει γίνει viral με τις γυναίκες με τις οποίες είχε τον τελευταίο καιρό σχέση, με πιο πρόσφατη το μοντέλο Emily Ratajowski τον Νοέμβριο.

Υπήρξαν φήμες, μάλιστα, για ειδύλλιο μεταξύ του Pete Davidson και της Jenna Ortega, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμα σχετικά με αυτό. Και λαμβάνοντας υπόψη τις γυναίκες που είχαν σχέση με τον Davidson μέχρι στιγμής (πχ. Kim Kardashian) δεν είναι εντελώς απίθανο η Lindsay Lohan να είναι η επόμενη. 

@sparklejumpropeking

#greenscreen just putting this out there now for the record #2023predictions #2023prediction #celebritygossip

original sound – Emma Hailey Bieber και Justin αποκτούν παιδί

Επιτέλους θα πούμε εμείς! Δε θα ήταν τέλειο μετά το λανσάρισμα των beauty προϊόντων της και έπειτα την κατάκτηση του τίτλου «30 under 30», η Hailey Bieber να γίνει μανούλα; Μα φαντάσου πόσο όμορφο θα ήταν το παιδί της με τον Justin Bieber, απλά αγγελούδι!

Το TikTok hack που θα κρατήσει τη φάση του honeymoon στην σχέση σας για πάντα!

Επιπλέον, η επιθυμία του Justin Bieber να πουλήσει τα δικαιώματα των τραγουδιών του, κάτι το οποίο οι καλλιτέχνες συνηθίζουν σε μεγαλύτερη ηλικία -λίγο πριν την απόσυρσή τους -έχει πυροδοτήσει φήμες στο TikTok ότι ίσως το ζευγάρι είναι έτοιμο για το επόμενο μεγάλο βήμα.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μετά το λουκέτο στο SHEIN και την εγκυμοσύνη της Hailey Bieber, το 2023 έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω – Αυτές είναι οι πιο viral προβλέψεις του TikTok για τη νέα χρονιά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
, θα κλεισει το shein?
Τυχαία Θέματα