Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει την πιο περίεργη θεραπεία ομορφιάς που έχει δοκιμάσει

17:09 6/4/2016 - Πηγή: iPop

Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει την πιο περίεργη θεραπεία ομορφιάς που έχει δοκιμασει και πίστεψε μας, συμπεριλαμβάνει μέλισσες και πολλά τσιμπήματα!

Από τον καθαρισμό του κόλπου με ατμό μέχρι αμμοβολή μέσα σε σάουνες, η Gwyneth Paltrow έχει δοκιμάσει μία σειρά ασυνήθιστων θεραπειών για να μείνει νέα. Όμως, η τελευταία αποκάλυψη που έκανε

δίνοντας συμβουλές μπορεί να είναι ότι πιο περίεργο έχει δοκιμάσει.

Κάνοντας πράξη αυτό που λένε και στο χωριό μου «no pain no gain» (χωρίς να πονέσεις δεν κερδίζεις) η 43 χρονη πλέον ηθοποιός έκατσε -και πλήρωσε- για να την τσιμπήσουν μέλισσες.

«Είμαι ανοιχτή σε οτιδήποτε. Έχω κάτσει να με τσιμπήσουνμέλισσες», εξηγεί σε μια συνέντευξη της στους The New York Times και συμπληρώνει: «Είναι μία θεραπεία που μετράει χιλιάδες χρόνια ιστορίας και ονομάζεται Μελισσοθεραπεία. Οι άνθρωποι την χρησιμοποιούν για να απαλλαγούν από φλεγμονές και ουλές. Είναι πραγματικά απίστευτο αν το ψάξεις. Μεταξύ μας όμως… είναι οδυνηρό!!!»

Η γκουρού ευημερία καθιστά επίσης σαφές ότι δεν έχει κανένα ενδοιασμό να δοκιμάσει τα περισσότερα πράγματα. «Είμαι πάντα το πειραματόζωο και δοκιμάζω τα πάντα. Πρέπει να τα δοκιμάσω όλα!», λέει και συνεχίζει: «Αγαπώ το βελονισμό. Επίσης, άκουσα πρόσφατα για μια υπηρεσία που ονομάζεται μπάνιο ήχου, που μπορεί να είναι πολύ hippie-ish, ακόμη και για ανθρώπους σαν εμένα που θέλουν να τα δοκιμάσουν όλα. Είναι κάποια νέα θεραπευτική μορφή».

The post Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει την πιο περίεργη θεραπεία ομορφιάς που έχει δοκιμάσει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα