Η Bild επιτίθεται στον Τσίπρα- «Επαιτεία και εκβιασμό» χαρακτηρίζει την επίσκεψη Παύλοπουλου στη Γερμανία

12:19 19/1/2016 - Πηγή: iPop

Κατά του Αλέξη Τσίπρα τάσσεται δημοσίευμα της εφημερίδας Bild το οποίο χαρακτηρίζει «επαιτεία» και «εκβιασμό» την αποστολή Παυλόπουλου στη Γερμανία.

Τι τονίζει η Bild;

Η εφημερίδα ρίχνει βολές κατά του Πρωθυπουργού και σημειώνει:

Βλέποντας την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε στη χώρα της Μέρκελ τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για να ζητήσει χρήματα από την Γερμανία

Και στη συνέχεια προσθέτει: «Στην οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες, ο Έλληνας πρωθυπουργός, στέλνει Παυλόπουλο στο Βερολίνο για επαιτεία και για εκβιασμό».

Αξίζει να τονιστεί πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι από χτες, Δευτέρα, στη Γερμανία. Εκεί, συναντήθηκε με τον ομόλογό του, Γιοαχίμ Γκάουκ, αλλά και με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Ο κ. Παυλόπουλος, σήμερα, Τρίτη, θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, στη Φρανκφούρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, οι γερμανικές οργανώσεις έχουν απευθύνει κάλεσμα σ΄όσους τάσσονται υπέρ της Ελλάδας να συμμετέχουν στη συγκέντρωση συμπαράστασης.

Η συγκέντρωση θα διεξαχθεί την ώρα της προγραμματισμένης συνάντησης Ντράγκι- Παυλόπουλου.

The post Η Bild επιτίθεται στον Τσίπρα- «Επαιτεία και εκβιασμό» χαρακτηρίζει την επίσκεψη Παύλοπουλου στη Γερμανία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα