H Θάνου διευκρινίζει τι πρότεινε για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης

10:38 14/10/2016 - Πηγή: iPop

Διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα πρότεινε αναφορικά με την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης έδωσε η Βασιλική Θάνου, πρόεδρος του Αρείου Πάγου, έπειτα απ’ τις αντιδράσεις στον τομέα της Δικαιοσύνης.

Η κ. Θάνου έκανε λόγο για παραποίηση των όσων είπε σχετικά με τα όρια ηλικίας.

Ειδικότερα, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου φέρεται να μετέβη την Πέμπτη στο Πρωτοδικείο Αθηνών και να εξέφρασε σε συγκέντρωση δικαστικών λειτουργών την άποψη ότι τα λεγόμενά της παραποιήθηκαν. Όπως ανέφερε η ίδια, «ουδέποτε ζήτησα την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης με νομοθετική ρύθμιση, αλλά να γίνει αυτό μέσα από τις αλλαγές που θα επιφέρει η συνταγματική αναθεώρηση».

Επιστροφή φόρων στους δικαστικούς

Σημειώνεται πως σύμφωνα με απόφαση της ΓΓΔΕ που δημοσιεύθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, επιστρέφεται το 25% του φόρου εισοδήματος της τελευταίας πενταετίας (2011-2016) στους δικαστικούς όλων των βαθμίδων, αλλά και στους συνταξιούχους δικαστικούς.

The post H Θάνου διευκρινίζει τι πρότεινε για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης appeared first on iPop.

Keywords