Γκάλοπ των Financial Times: “Να διαγραφεί το ελληνικό χρέος με αντάλλαγμα τους πρόσφυγες;”

16:13 28/1/2016 - Πηγή: iPop

Ένα γκάλοπ δημοσίευσαν σήμερα οι Financial Times με το ερώτημα να είναι: “Να διαγραφεί το ελληνικό χρέος με αντάλλαγμα τους πρόσφυγες;” καλλιεργώντας κλίμα αποκλεισμού της χώρας από την συνθήκη Σένγκεν, την στιγμή που από τις Βρυξέλλες

υπάρχει προειδοποίηση τριών μηνών ώστε να ανταποκριθεί η χώρα μας στις υποχρεώσεις της.

Το 56% απαντά «ναι» στο ερώτημα που θέτουν οι Financial Times ενώ το το 44% «όχι»

Την στιγμή που στην χώρα μας δίνεται μάχη για την παραμονή μας στη Σένγκεν και στις Βρυξέλλες μας δίνουν αυστηρές προειδοποίησεις τριών μηνών ο διεθνής Τύπος συνεχίζει να προπαγανδίζει και να καλλιεργεί κλίμα εκδίωξης της χώρας από τη ζώνη Σένγκεν.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγς μέρες η ίδια εφημερίδα είχε δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο: «Η Ελλάδα θα πρέπει να ανταλλάξει το χρέος της με πρόσφυγες». Στο συγκεκριμένο άρθρο ο συντάκτης Gideon Rachman έγραφε: «Το σχέδιο αυτό φαίνεται ακραίο. Αλλά πτυχές του μπορεί να έχουν ήδη αρχίσει διστακτικά να προωθούνται» και συμπλήρωνε: «Χωρίς καλή διαχείριση, θα μπορούσε να αφήσει εκατοντάδες χιλιάδες απελπισμένους πρόσφυγες σε μια χώρα 11 εκατομμυρίων η οποία είναι αντιμέτωπη με ανεργία 25% και ένα εθνικό χρέος που πλησιάζει το 180% του ΑΕΠ. Αλλά το τεράστιο χρέος της Ελλάδας μπορεί τελικά να είναι το κλειδί για την λύση του προβλήματος.

The post Γκάλοπ των Financial Times: “Να διαγραφεί το ελληνικό χρέος με αντάλλαγμα τους πρόσφυγες;” appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα