Γίνεται να κάνεις τους άλλους να σε συμπαθούν απ’ την πρώτη επαφή; Ναι, με αυτούς τους αποδεδειγμένους τρόπους!

20:42 3/12/2020 - Πηγή: iPop

Σε ποιον δεν αρέσει να είναι αρεστός στους άλλους; Σε κανέναν είναι η σωστή απάντηση, αφού όλοι λίγο ή πολύ ζητάμε μέσα από τις πράξεις μας την επιβεβαίωση των άλλων. Γίνεται, όμως, να σε συμπαθούν όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι; Ναι, και σε αυτό το άρθρο θα μάθεις πώς να σε συμπαθούν απ’ την πρώτη γνωριμία, με μερικά μυστικά!

Εκτός από τα πολύ απλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε αρεστοί στους άλλους, όπως να γελάμε στα αστεία που λένε ή να τους προσέχουμε όταν μιλάμε, υπάρχουν επίσης και κάποιοι άλλοι τρόποι για να μας συμπαθήσουν

οι άλλοι πιο εύκολα.

Katarzyna Grabowska/ Unsplash1. Κράτα άμεση επαφή με τα μάτια

Έρευνες έχουν δείξει ότι όσοι είχαν τα μάτια τους στραμμένα μακριά κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, προκάλεσαν στον συνομιλητή τους αισθήματα φόβου και θλίψης. Στην αντίθετη περίπτωση, όταν κρατούσαν άμεση επαφή με τα μάτια οι συνομιλητές αισθάνονταν χαρά.

2. Πρόσεξε τη γλώσσα του σώματος τους

Η έρευνα επιβεβαιώνει ότι στους ανθρώπους αρέσουν οι άνθρωποι που τους μοιάζουν. Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι και οι άνθρωποι υποσυνείδητα μοιάζουν με ανθρώπους που μιμούνται τη γλώσσα του σώματος τους.

Pexels3. Θυμηθείτε ένα γεγονός που σας έκανε να γελάσετε

Αυτό ισχύει για κάποιον που έχετε μοιραστεί μια εμπειρία μαζί του. Όταν επαναφέρεις ένα τέτοιο θέμα, υπενθυμίζεις στον συνομιλητή σου, όλες τις ωραίες αναμνήσεις που έχετε ζήσει μαζί και αυτό αμέσως σε κάνει αρεστό.

Τα πιο περίεργα ψυχολογικά tricks για να σε συμπαθήσουν όλοι!

4. Ενίσχυσε την ταυτότητα του άλλου προσώπου

Όλοι έχουμε την ξεχωριστή ταυτότητά μας και συχνά έχουμε και την αίσθηση της πραγματικής ταυτότητας των άλλων ανθρώπων. Έρευνες έχουν δείξει ότι για να κάνεις κάποιον να σε συμπαθήσει περισσότερο, μπορείς να κάνεις δηλώσεις που να επιβεβαιώνουν την ταυτότητα του άλλου προσώπου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γίνεται να κάνεις τους άλλους να σε συμπαθούν απ’ την πρώτη επαφή; Ναι, με αυτούς τους αποδεδειγμένους τρόπους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γίνεται, Ναι,ginetai, nai