Γίνε ειδικός στην καλή συμπεριφορά και στις σωστές συμβουλές

16:31 12/10/2014 - Πηγή: iPop

Ναι, το ξέρεις και εσύ ζούμε στη χώρα που όλοι δίνουν συμβουλές και φυσικά όλοι ξέρουν πιο είναι το καλό για εσένα. Γίνονται φωτεινοί παντογνώστες και αντί να φτιάξουν τη δική τους ζωή ενδιαφέρονται να κάνουν καλύτερη τη δική σου. Διακρίνεις μια ειρωνεία στο λόγια μας; Καλά κάνεις. Επειδή εμείς δε θέλουμε να καταντήσεις και εσύ σαν τους άλλους συμβουλάτορες θα σου μάθουμε πώς να συμπεριφερθείς σωστά και να δώσεις τις σωστές συμβουλές στα άτομα που αγαπάς και που θες

να τα βγάλεις από το αδιέξοδο που ζουν.

Επειδή, όμως, το σωστές συμβουλές είναι τελείως υποκειμενικό εμείς θα σου το θέσουμε λίγο καλύτερα. Θα σου δείξουμε τον τρόπο να δώσεις τις συμβουλές που εσύ θεωρείς και κρίνεις ως σωστές.

Πώς θα δώσεις σωστές συμβουλές;Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του άλλου: Σκέψου τι θα έκανες εσύ αν ήσουν στη θέση του φίλου ή της φίλης που έχει πρόβλημα και ζύγισε τα θετικά και τα αρνητικά της απόφασης.Συμβούλεψε το άτομο που σε ρωτά να λειτουργήσει με πρόσθεση: Πρέπει για να λάβει τη σωστή απόφαση να αντισταθμίσει όλους τους παράγοντες. Να λειτουργήσει ούτε μόνο με το συναίσθημα ούτε, όμως, μόνο με τη λογική. Πρέπει να προσθέσει τα γεγονότα και να βρει τη χρυσή τους τομή.Δείξε του το δρόμο που θέλει: Μπορεί εσύ να βλέπεις τι ακριβώς θέλει αλλά ο φίλος ή η φίλη σου να μη βλέπει με καθαρά μάτια. Εξήγησε του, λοιπόν, αυτά που φαίνονται και αυτά που εσύ καταλαβαίνεις.

The post Γίνε ειδικός στην καλή συμπεριφορά και στις σωστές συμβουλές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα