Γιατί σταμάτησες να σε φροντίζεις;

16:25 15/4/2021 - Πηγή: iPop

Τον τελευταίο χρόνο βιώνουμε μια πραγματικότητα που μας έχει αλλάξει, μέσα μας και έξω μας. Άλλαξαν οι προτεραιότητές μας και συχνά παραμελήσαμε τον εαυτό μας. Εσύ έχεις σκεφτεί γιατί σταμάτησες να σκέφτεσαι τη φροντίδα; Η νέα καμπάνια του Dove έρχεται να μας υπενθυμίσει την τεράστια σημασία του να φροντίζουμε τον εαυτό μας, δίνοντας έμπνευση στις γυναίκες να εντάξουν ξανά τη φροντίδα στην καθημερινότητά τους!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Dove μέσα από μια καμπάνια μας δίνει “τροφή” για σκέψη και θίγει επίκαιρα ζητήματα.

Πρόκειται για ένα brand που με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να υπενθυμίζει στις γυναίκες την αξία τους και τη σημασία του να φροντίζουν τον εαυτό τους. Και η νέα καμπάνια έρχεται έχοντας αυτό ακριβώς τον σκοπό.

Στη νέα καμπάνια του Dove βλέπουμε αληθινές γυναίκες που ζουν στην Ελλάδα, η καθεμία με τη δική της ξεχωριστή ομορφιά, μακριά από κανόνες και στερεότυπα, να καλούνται να πουν το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό όταν ακούν αυτές τις 4 λέξεις:

ΚορώναΜάσκαΓάντια Μέτρα

Οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε εικόνες και σκέψεις άμεσα συνδεδεμένες με την πραγματικότητα που βιώνουμε, στην οποία η προστασία έγινε προτεραιότητα κι άλλες έννοιες παραμελήθηκαν σημαντικά.

Αυτές οι 4 λέξεις, όμως, δεν έχουν μόνο τη σημασία που τους έχουμε δώσει τον τελευταίο χρόνο. Είναι λέξεις άμεσα συνδεδεμένες με τη σημασία της προσωπικής φροντίδας, μια έννοια πολύτιμη, που δυστυχώς την έχουμε ξεχάσει.

Οι γυναίκες της καμπάνιας δίνουν τις αυθόρμητες απαντήσεις τους γύρω από τις λέξεις που υποδηλώνουν φροντίδα ή ομορφιά, όμως, οι απαντήσεις τους έχουν τελείως διαφορετικό νόημα από το αναμενόμενο!

Η νέα, αληθινή καμπάνια του Dove στην Ελλάδα «What Happened to Care?»:

Το Dove πιστεύει ότι η ομορφιά είναι πηγή αυτοπεποίθησης και όχι άγχους. Γι’ αυτό θέλει να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τις γυναίκες να εντάξουν την προσωπική φροντίδα ξανά στην καθημερινότητά τους. Γιατί ο εαυτός μας είναι ο πιο πολύτιμος σύμμαχός μας και είναι στο χέρι μας να τον φροντίζουμε κάθε ημέρα, μέσα από μικρές στιγμές αυτοφροντίδας που είναι ικανές να κάνουν τη διαφορά.

Βάλε ξανά τη φροντίδα στη ζωή σου.

Για σένα. Για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το website του Dove.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γιατί σταμάτησες να σε φροντίζεις; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα