Γιατί ο Πρίγκιπας William δεν φοράει τη βέρα του στις φωτογραφίες για την 10η επέτειο του γάμου του;

20:02 29/4/2021 - Πηγή: iPop

Το βασιλικό ζευγάρι έκλεισε 10 χρόνια γάμου και το γιόρτασε δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες τους στο Instagram. Όμως, αρκετοί παρατήρησαν ότι ο Πρίγκιπας William δεν φοράει τη βέρα του… Πώς εξηγείται αυτό;

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την Kate Middleton, λαμπερή όπως πάντα, να φοράει ένα ολοκαίνουργιο κολιέ με διαμάντια, αξίας

12.000 δολαρίων, το οποίο πιθανότατα είναι δώρο απ’ τον σύζυγό της.

Η Kate συνηθίζει να φοράει λαμπερά κοσμήματα, στα οποία φαίνεται πως έχει αδυναμία. Σε αντίθεση με τον Πρίγκιπα William, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει προτίμηση σε κανενός είδους κόσμημα.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Γιατί ο Πρίγκιπας William δεν φοράει τη βέρα του

Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό για τον Πρίγκιπα και μελλοντικό Βασιλιά της Αγγλίας: Είναι απλώς θέμα προσωπικής προτίμησης.

Όπως είπε ένας βοηθός του Παλατιού στην δημοσιογράφο Rebecca English: «Ήταν κάτι που το ζευγάρι συζήτησε, αλλά ο Πρίγκιπας William δεν έχει προτίμηση για κοσμήματα -δεν φοράει καν δαχτυλίδι- και αποφάσισε ότι δεν το ήθελε. Είναι μόνο προσωπική προτίμηση».

Ο εν λόγω βοηθός σημείωσε επίσης ότι η Kate ήταν εντάξει με την απόφαση του William, εξηγώντας: «Είναι πολύ συνηθισμένο για τους άνδρες σε αυτά τα στρώματα της κοινωνίας να μην φορούν τη βέρα τους. Εάν το κάνουν, τείνουν να το φορούν μαζί με το οικογενειακό τους δαχτυλίδι. Ο William δεν φοράει τίποτα».

25 απρόσμενοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά-μέλη της βασιλικής οικογένειας

Εν τω μεταξύ, η συγγραφέας του Imagining Diana λέει: «Ο William και η Kate μας έχουν δείξει ότι είναι σύγχρονοι βασιλείς και είναι σίγουροι για την αγάπη του ενός για τον άλλον. Η Kate παρέλειψε τη λέξη «υπακούει» στους όρκους του γάμου της, και ο William επέλεξε να μην φορέσει δαχτυλίδι».

Δες τη στιγμή που το ζευγάρι είχε ανταλλάξει όρκους στον γάμο:

Ποια είναι η λέξη που απαγορεύεται να πει η νταντά των παιδιών της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γιατί ο Πρίγκιπας William δεν φοράει τη βέρα του στις φωτογραφίες για την 10η επέτειο του γάμου του; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα