Γιατί δεν είδαμε τον γάμο της Kate και του Anthony στο Bridgerton;

19:55 5/4/2022 - Πηγή: iPop

Η σκηνοθέτης του Bridgerton, Cheryl Dunye, αποκάλυψε γιατί υπήρχε η μεγάλη έλλειψη του γάμου Kate και Anthony απ’ τη δεύτερη σεζόν της σειράς!

Ζήσαμε μια ολόκληρη σεζόν ανυπομονώντας για τη στιγμή που θα φιληθούν και τελικά έγινε skip στο κομμάτι του γάμου και τους είδαμε απλά μετά τον μήνα του μέλιτος! Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Πώς επετράπη κάτι τέτοιο;

Όπως εξήγησε η Cheryl Dunye μιλώντας στο Insider, υπήρχε ένας μεγάλος γάμος νωρίτερα στη σεζόν,

αναφερόμενη στον αποτυχημένο γάμο του Anthony και της Edwina Sharma (Charitra Chandran) της μικρότερης αδερφής της Kate. Συνέχισε λέγοντας ότι οι συγγραφείς του Bridgerton επέλεξαν να συμπεριλάβουν μόνο έναν γάμο στη 2η σεζόν.

Δύο γάμοι σε ένα show που ήταν τόσο θεαματικοί, δεν θα γινόταν. Είπαν «Ναι, θα κάνεις τον άλλο γάμο να φαίνεται ασήμαντος αν αυτός ο γάμος ήταν μεγαλύτερος»

Μετά το focus στη Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) και στον Simon Basset (Regé-Jean Page) στην πρώτη της σεζόν, η 2η σεζόν του Bridgerton ακολουθεί τη σχέση μεταξύ του Anthony και της Kate. Η Simone Ashley μίλησε πρόσφατα στο People για το πώς ένιωθε στις ερωτικές σκηνές με τον συμπτωταγωνιστή της (Jonathan Bailey)/

Είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ένιωθα πολύ ασφαλής. Ένιωθα πολύ προστατευμένη. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη που έκανα αυτές τις σκηνές όπου δείχναμε μια μελαχρινή γυναίκα και το σώμα της. Ειδικά μια μελαχρινή Ινδή όπου ίσως εκπροσωπούνται με συντηρητικό τρόπο μερικές φορές

Επίσης είπε ότι ο Jonathan την έκανε να νιώθει ακόμα πιο άνετα! «Ο Johnny ήταν ένας καταπληκτικός συνάδελφος. Δουλέψαμε με έναν εκπληκτικό συντονιστή οικειότητας που διασφάλισε τα πάντα. Πάντα προσέχαμε ο ένας τον άλλον με τον Jonathan και βεβαιωνόμασταν ότι είμαστε και οι δύο εντάξει».

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον πρωταγωνιστή του «Bridgerton» Jonathan Bailey – Το αγόρι που μας έχει κλέψει την καρδιά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google New

Το άρθρο Γιατί δεν είδαμε τον γάμο της Kate και του Anthony στο Bridgerton; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kate, Anthony,Bridgerton