4 απλές συνήθειες για να είσαι πιο παραγωγική κάθε πρωί! Το μυστικό για να αδράξεις σωστά τη μέρα σου

17:48 5/4/2022 - Πηγή: iPop

Προσπαθείς να είσαι πιο αποτελεσματική μέσα στην ημέρα και δεν ξέρεις πώς μπορείς να το κάνεις; Σκέψου λίγο πόσο χρόνο θα εξοικονομούσες αν σταματούσες να ελέγχεις συνεχώς το τηλέφωνό σου όλο το πρωί. Αυτά είναι, λοιπόν, τα μικροπράγματα που κάνουν τη διαφορά και ευτυχώς η τεχνολογία είναι με το μέρος μας και μας βοηθάει να κάνουμε τα πρωινά μας ακόμα πιο παραγωγικά!

Παρακάτω μπορείς να βρεις μία αναλυτική λίστα με εντολές που μπορείς να δώσεις στο smart speaker σου για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, να εξοικονομήσεις χρόνο και

να κάνεις τα πρωινά σου πιο παραγωγικά!

H Siri δεν σε ακούει; Δες τι μπορείς να κάνεις!

4 τρόποι για περισσότερη παραγωγικότητα κάθε πρωί!Να ελέγχει το ημερολόγιό σου

Το smart speaker έχει αρκετά καλή υποστήριξη για τα ημερολόγια Google, Microsoft και Apple. Για να προσθέσεις στο ημερολόγιό σου, άνοιξε την εφαρμογή του (π.χ Alexa ή Siri), πατήστε Περισσότερα στην κάτω δεξιά γωνία, μετά Ρυθμίσεις και επίλεξε τα Ημερολόγια.

Μόλις προσθέσεις το ημερολόγιό σου, πες απλώς, «what’s on my calendar?» και θα λάβεις την ανάγνωση του προγράμματός σου.

Οι υπάλληλοι της Apple ακούν τι λες στην Siri! (Προφανώς!)

Βρες το τηλέφωνό σου

Ο νόμος του Bell: Δεν μπορείς ποτέ να βρεις το τηλέφωνό σου όταν έχεις αργήσει και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να φύγεις από το σπίτι, αντί να το ψάχνεις. Κι, όμως, το smart speaker σου μπορεί να βάλει τέλος σε αυτό το μαρτύριο!

Ζήτησέ του να βρει το τηλέφωνό σου και, μετά από μια γρήγορη διαδικασία αρχικής εγκατάστασης, θα σε καλέσει, θα ακούσεις τον ήχο κλήσης κι εσύ θα το εντοπίσεις το κινητό σου χωρίς να χάσεις χρόνο! Να θυμάσαι μόνο πως η υπηρεσία δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν το κινητό σου βρίσκεται σε σίγαση ή μόνο σε δόνηση.

Unsplash / Jenny UeberbergΈλεγξε τις μετακινήσεις σου

Η πανδημία μπορεί να διαρκεί πολύ περισσότερο από ό,τι ήλπιζε οποιοσδήποτε από εμάς, αλλά η πανδημική απαγόρευση της κυκλοφορίας ανήκει στο παρελθόν. Εάν η καθημερινότητά σου περιλαμβάνει ένα πολύπλοκο πρόγραμμα με πολλές μετακινήσεις, τότε το smart speaker σου μπορεί να σε βοηθήσει!

Για να ορίσεις τις διευθύνσεις του σπιτιού σου και της εργασίας σου, ενεργοποίησε την εφαρμογή, πάτησε Περισσότερα στην κάτω δεξιά γωνία, μετά Ρυθμίσεις και επίλεξε την Μετακίνηση. Στη συνέχεια μπορείς να εισάγεις τη διεύθυνση της εργασίας και της κατοικίας σου.

Τι μπορεί να κάνει πλέον η Siri; Τα νέα εργαλεία της Apple για τον κορονοϊό

Ενημερώσου

Ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτεις, μπορείς να λάβεις μια γρήγορη περιγραφή των πρωτοσέλιδων της ημέρας ή των αξιοσημείωτων ειδήσεων. Ζήτησε από την Alexa ή την Siri να σου πει το «Flash Briefing» για λίγα λεπτά ειδήσεων.

Για να επιλέξεις το Flash Briefing, πάτησε Περισσότερα στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής, μετά Ρυθμίσεις, μετά Ειδήσεις και μετά Flash Briefing.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 4 απλές συνήθειες για να είσαι πιο παραγωγική κάθε πρωί! Το μυστικό για να αδράξεις σωστά τη μέρα σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
4 απλές συνήθειες για να είσαι πιο παραγωγική κάθε πρωί! Το μυστικό για να αδράξεις σωστά τη μέρα σου,