Γιατί δεν χρειάζεσαι κανένα άρθρο που να σου λέει «πώς να τον κάνω να τρέχει από πίσω μου»

20:42 20/6/2022 - Πηγή: iPop

«Πώς να τον κάνω να με ερωτευτεί», «να θέλει σχέση», «να τρέχει από πίσω μου», «να γυρίσει πίσω», «να με θέλει σαν τρελός», «να μου στείλει»! Google search που μπορούν να κάνουν έξαλλο οποιονδήποτε σέβεται τον εαυτό του. Δεν ξέρω γιατί να ψάξεις κάτι τέτοιο και γιατί να κάτσεις να διαβάσεις σχετικά άρθρα που την υποτιθέμενη σοφία του καθένα που θεωρεί τον εαυτό του φωστήρα σε θέματα σχέσεων. Δεν είναι μαγκιά και δεν δείχνουν σεβασμό αυτά τα άρθρα. Εσύ που το διαβάζεις αυτό το άρθρο με τους 5 τρόπους να τον κάνεις τον άλλο να τρέχει πίσω

σου, δεν σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και ύστερα εκείνον και το ξέρεις.

Πώς να τον κάνω …

Ξέχνα τη φράση: «να τον κάνω» Δεν μπορώ να κάνω τίποτα σε κανέναν, ούτε μπορεί να μου κάνει κανένας κάτι αν πρώτα δεν δώσω εγώ την άδεια και τη συγκατάθεσή μου. Πόση αξία έχει το να γίνει δικός σου ο άλλος καθώς θα έχεις ακολουθήσει καταγράμμα τη συνταγή του καθένα στο Internet.

Δεν υπάρχει συνταγή στον έρωτα που να πιάνει σε όλους, γιατί πολύ απλά είμαστε όλοι μας διαφορετικοί. Δεν μπορείς να κάνεις πχ: δύο like, 1 follow, ένα φαγητό, μια έξοδο, να τον πρήζεις τον άλλον από το πρωί μέχρι το βράδυ ή ό,τι άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω ως δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας και να περιμένεις ότι θα πιάσει.

Η μοναδική ερώτηση που χρειάζεται να κάνεις στον εαυτό σου για τις σχέσεις. Και όχι η απάντηση δεν είναι στο Google!

Τι αξία θα είχε;

Αλήθεια, πες ότι έκανες όλα αυτά τα πράγματα που δεν είσαι εσύ και τον κατάφερες τελικά και τον έκανες του χεριού σου, τον τύλιξες και τον έκανες να τρέχει πίσω σου, τι αξία θα είχε για εσένα μετά από αυτό; Κρύβει πολύ μαεστρία και ψευτιά όλη αυτή η αλχημεία, λες και ο κάθε σύντροφος είναι ένα έπαθλο που θα κερδίσουμε.

Δεν έχει καμία αξία να είστε μαζί και μια μέρα να ανακαλύψει ότι αυτό που τον έφερε κοντά δεν είναι αληθινό αλλά κάτι επίπλαστο. Δεν αξίζει να αγαπήσει ο άνθρωπος αυτός έναν άλλον, ψεύτικο εαυτό. Και η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να προσποιηθεί κάποιον άλλο για πάντα.

Αν ο άνθρωπος αυτός δεν θέλει να είστε μαζί, δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις τους τρόπους που μπορούν να σας ενώσουν. Οι άνθρωποι που είναι μαζί είναι επειδή η χημεία τους ενώνει, γιατί δεν μπορούν να ζήσουν σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει μέσα ο άνθρωπός τους. Αν δεν νιώθει εκείνος έτσι και είναι τόσο δύσκολο το μαζί, τότε δεν είναι κατάλληλος αυτός ο άνθρωπος για εσένα. Όταν βρεις τον κατάλληλο θα το καταλάβεις.

Pexels

Όχι, δεν είσαι όλα αυτά που πιστεύει ο πρώην σου για εσένα

Να σε σέβεσαι και να σέβεσαι και τους ανθρώπους γύρω σου

Διάβασα τίτλους από τις απαντήσεις αυτές και άνοιξα και δύο-τρία άρθρα, για να δω τι μπορεί να έχει γράψει ένας άνθρωπος που αρθρογραφεί για το θέμα. Τα περισσότερα είναι στην ίδια λογική και εστιάζουν στο να τολμήσεις να είσαι διαφορετική από τις άλλες γυναίκες, ή να περιμένετε να σας πάρει τηλέφωνο εκείνος, ή να του μαγειρεύτε και άλλες παρόμοιες συμβουλές που μπορεί να αρέσουν σε κάποιους άνδρες αλλά μπορεί να μην αρέσουν σε όλους και φυσικά έχουν πολύ παρεξήγηση μέσα. Τι θα πει δηλαδή διαφορετική από τις άλλες γυνάικες;

Πώς είναι δηλαδή οι γυναίκες; Πολύ μεγάλη κουβέντα και πολύ μεγάλο θέμα το σημερινό. Αν μπορώ κάπως να βοηθήσω και αν έχω τη δύναμη κάτι να σου πω αυτό είναι, να θυμάσαι ότι είσαι μοναδική όπως και εκείνος και κανένας δεν μπορεί να μας κάνει να κάνουμε κάτι που δεν θέλουμε και αυτό δεν θα πρέπει να το θέλουμε κιόλας.

Είμαστε ελεύθερα όντα οι άνθρωποι και αν εκείνος θέλει να γίνετε ζευγάρι γιατί δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εσένα είναι πολύ ευπρόσδεκτο να έρθει στη ζωή σου. Αλλά μόνο έτσι! Εύχομαι να το βλέπεις και εσύ αυτό και να μην ζητάς σαν κακομαθημένο παιδί εκείνον που θες με το ζόρι.

Ανεκπλήρωτος έρωτας: Μήπως τελικά είναι δική μας επιλογή

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γιατί δεν χρειάζεσαι κανένα άρθρο που να σου λέει «πώς να τον κάνω να τρέχει από πίσω μου» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιατί δεν χρειάζεσαι κανένα άρθρο που να σου λέει «πώς να τον κάνω να τρέχει από πίσω μου»,