Οι άνθρωποι που λάμπουν όταν κάνουν αυτό που αγαπούν, μας δίνουν έμπνευση

17:52 20/6/2022 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν! Που είναι λες και έχουν καταπιεί προβολέα και λάμπουν όταν κάνουν αυτό που αγαπούν. Όλη η έμπνευση που χρειαζόμουν για σήμερα την πήρα από αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να είναι ο άλλος μπροστά από το γυαλί ή να είναι διάσημος για να πεις ότι λάμπει. Αυτή η λάμψη βγαίνει εσωτερικά από τους ανθρώπους που έχουν βρει το σκοπό της ζωής τους και τον τιμούν καθημερινά! Πόσο μεγάλη ευλογία το να μην ξοδεύεις τη μέρα σου σε κάτι που δε κάνει να λάμπεις.

Οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν

Αφορμή για το σημερινό άρθρο στάθηκε η Κατερίνα, η συνάδελφός

μου που ασχολείται επίσης και με τον χορό. Την είδα προχθές στην παράστασή της σχολής της και ενώ στη σκηνή ήταν πολλά ζευγάρια, χόρευε με την καρδιά της και δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

Συνήθως όταν παρακολουθούμε μια παράσταση που χορεύει και κάποιος γνωστός μας, ψάχνουμε μέσα στο πλήθος να δούμε εκείνον και να κοιτάμε εκείνο εκεί. Ενώ δεν ήξερα την θέση της και επειδή φορούσαν με τους συγχορευτές της, τα ίδια ρούχα, ήταν δύσκολο να την αναγνωρίζω, εντούτοις τα μάτια μου έπεφταν μόνο σε εκείνη γιατί έλαμπε και φώτιζε όλη την σκηνή.

Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της και η αλήθεια είναι ότι ήταν χάρμα οφθαλμών.

Γεννήθηκαν για να κάνουν μόνο αυτόFlickr / MelindaChan

Εκεί που συναντιέται το ταλέντο με το πάθος και την αποστολή! Με απλά λόγια, πώς να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα;

Το ταξίδι μας προς το φως είναι αυτό που όλοι μας, από τη μέρα που ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο έχουμε ως απώτερο σκοπό. Να βρούμε τον λόγο για τον οποίο ήρθαμε εδώ και να δώσουμε εκεί όλη μας την ενέργεια ώστε να λάμψουμε. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού γύρω μας.

Μπορεί να το δεις στα μάτια των παιδιών σου όταν κάνουν το αγαπημένο τους άθλημα, όταν μαθαίνουν κάτι νέο, ή όταν βιώνουν ένα Aha moment. Σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά που πάντα ονειρευόταν. Κάτι αντίστοιχο ένιωσα όταν πήγα να φάω πρώτη φορά στον Άκη Πετρετζίκη και τότε είχε μόλις άνοιξε το μαγαζί του και κάποιες μέρες τον έβλεπες να μαγειρεύει στην κουζίνα του και δεν ήθελες να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να τον βλέπεις να μαγειρεύει και να φας αυτό που μαγειρεύει με τόση αφοσίωση.Σε όλους τους ανθρώπους που γεμίζουν τους χώρους με την μοναδική προσωπικότητά τους και με τη χαρά να κάνουν κάθε μέρα αυτό για το οποίο προορίζονται. Συχνά συμβαίνει το ίδιο και σε φωτισμένους δασκάλους! Τους βλέπεις να διδάσκουν και σε παρασύρουν τόσο πολύ που θες να τους μοιάσεις και πιστεύεις ότι δεν μπορεί τυχαία να βρέθηκε αυτός ο φωτεινός άνθρωπος στο δρόμο σου παρά για να σε πιάσει από το χέρι και να σε πάει ένα βήμα πιο κοντά στο φως.Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος

Έχεις την επιλογή να διαθέσεις το χρόνο σου όπως θες. Να δώσεις στις 24 ώρες της ημέρας σου την ενέργεια που θες σε ό,τι σε ενθουσιάζει. Εύχομαι να βρίσκεις κάθε μέρα κάτι που να σε πορώνει και να σε κάνει να λάμπεις! Να σε πηγαίνει ένα βήμα πιο κοντά στο φως. Και να θυμάσαι ότι όλοι έχουμε μερίδιο στο φως και δεν είναι προνόμιο μόνο των λίγων ή προνομιούχων. Οι άνθρωποι αυτοί πάλεψαν για να βρουν αυτό που τους κάνει να λάμπουν.

Η έμπνευση υπάρχει παντού γύρω μας, αρκεί να σηκώσουμε τα μάτια μας ψηλά και να την αναζητήσουμε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι άνθρωποι που λάμπουν όταν κάνουν αυτό που αγαπούν, μας δίνουν έμπνευση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα