Για δεύτερη φορά μανούλα έγινε η Φανή Χαλκιά!

14:01 18/4/2020 - Πηγή: iPop

Η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά γέννησε κι έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. 

Η χρυσή Ολυμπιονίκης που έχει φτάσει τη χώρα μας πολλές φορές την κορυφή στο χώρο του στίβου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, αφού η Φανή Χαλκιά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου, στις 8:05 το πρωί κι έγινε μανούλα για δεύτερη φορά.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της Λούης Καραμάνος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Φανή Χαλκιά

γέννησε κι ανέβασε μάλιστα την πρώτη της φωτογραφία με το δεύτερο μωράκι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας «Έφτασε η ημέρα που γνωριστήκαμε… αυτή η άγια ημέρα.. Καλώς ήρθες στον κόσμο».

Η Φανή Χαλκιά γέννησε κι αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε:

View this post on Instagram

Έφτασε η ημέρα που γνωριστήκαμε… αυτή η άγια ημέρα.. Καλώς ήρθες στον κόσμο ❤️ #newbaby #newborn #newbornphotography #loveyou

A post shared by Fani Halkia (@fanihalkia) on Apr 18, 2020 at 1:41am PDT

Να θυμίσουμε πως η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά με τον σύντροφό της Λούη Καραμάνο έχουν ήδη ένα αγοράκι, τον 3χρονο Πέτρο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο όταν η Φανή Χαλκιά γέννησε τον Νοέμβριο του 2017.

Η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά σε παλιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, λέγοντας πως «Στο πρώτο παιδί πήρα 32 κιλά. Δεν κοιτάζω τα κιλά. Το Πάσχα θα γεννήσω. Περιμένω αγόρι πάλι. Ο μπαμπάς δεν υπάρχει! Αν μπορούσε να το θηλάζει, θα το έκανε κι αυτό. Είμαι πολύ τυχερή. Ο μικρός του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Ειδικά τώρα που είμαι και έγκυος, ο Λούης είναι απίστευτος. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε και άλλο παιδί. Ο Θεός ξέρει. Εμείς κάναμε πολύ γρήγορα το παιδί. Στους δυο μήνες που βγαίναμε έμεινα κατά λάθος έγκυος. Ήταν σαν να είμαστε μαζί χρόνια».

Μάλιστα, η ίδια είχε πει παλαιότερα πως δεν περίμενε ότι θα δημιουργούσε τη δική της οικογένεια και πως θα έκανε παιδιά. Όμως, τώρα η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά έχει με τον σύντροφό της Λούη Καραμάνο ήδη δύο όμορφα και υγιή αγοράκια, αφού η οικογένεια σήμερα μεγάλωσε κατά ένα ακόμη μέλος.

Διάβασε ακόμα:

Η Φανή Χαλκιά μιλάει για τις αλλαγές στη ζωή της απ’ τη μέρα που έγινε μαμά

Photo: Instagram/ fanihalkia

Το άρθρο Για δεύτερη φορά μανούλα έγινε η Φανή Χαλκιά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα