Για άντρες: Τα πράγματα που θα ήθελε να ξέρεις για τον οργασμό της

19:26 14/3/2017 - Πηγή: iPop

Ο γυναικείος οργασμός είναι ταυτόχρονα απ’ τις μεγαλύτερες απολαύσεις και τα μεγαλύτερα μυστήρια αυτού του κόσμου! Είναι δύσκολο πολλές φορές να τον επιτύχεις, όμως, όταν τα καταφέρεις σε πάει στα σύννεφα! Κάθε γυναίκα είναι πολύ διαφορετική στο θέμα του οργασμού, όμως, φίλε άντρα υπάρχουν πράγματα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να ξέρεις για τον οργασμό της!

Το ότι δεν φωνάζει, δεν σημαίνει ότι δεν το απολαμβάνει

Δεν χρειάζεται να σας ακούσει το δίπλα διαμέρισμα για να σημαίνει ότι ήρθε σε οργασμό η γυναίκα που έχεις στο κρεβάτι σου! Ο οργασμός της γυναίκας μπορεί να κυμαίνεται από μικρά βεγγαλικά μέχρι εντυπωσιακά πυροτεχνήματα!

Η λύση δεν είναι πάντα στο χέρι σας

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι εξαιρετικά σέξι και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση το να καταφέρετε να φέρετε σε οργασμό μια γυναίκα αποκλειστικά με τα δάχτυλά σας, όμως, επειδή αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο, χρησιμοποιείστε κι άλλα σημεία του σώματός σας! Και φυσικά μην νιώσετε υποτιμητικά εάν σας προτείνει να χρησιμοποιήσετε κι ένα sex toy.

Μην υποθέτετε ότι ήρθε σε οργασμό

Μερικές φορές είστε πολύ απασχολημένοι για να καταλάβετε ότι μια κραυγή, ένα λαχάνιασμα ή μια στιγμή έντασης δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι ήρθαμε σε οργασμό!

Tα sex toys δεν είναι εχθροί σας

Στο είπαμε και παραπάνω, αλλά για να το εμπεδώσεις φίλε άντρα αποφασίσαμε να του αφιερώσουμε ειδικό πεδίο. Ξεκολλήστε! Τα sex toys όχι απλά δεν είναι εχθροί σας, αλλά είναι σύμμαχοί σας! Μην νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας, νιώστε απλά περήφανοι εάν καταφέρετε να μας κάνετε να έχουμε πολλαπλούς οργασμούς επειδή χρησιμοποιήσατε κατάλληλα το sex toy!

The post Για άντρες: Τα πράγματα που θα ήθελε να ξέρεις για τον οργασμό της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα