Γαλλία: Εκκενώθηκε εκλογικό τμήμα-Γυμνόστηθη διαμαρτυρία εκεί που ψήφισε η Lepen(vid)

13:33 23/4/2017 - Πηγή: iPop

Εκλογικό τμήμα στην πόλη Μπεσανσόν της Γαλλίας, εκκενώθηκε λίγο πριν λόγω ύποπτου οχήματος που βρισκόταν με αναμμένη τη μηχανή, ακριβώς έξω από το χώρο όπου διεξαγόταν η διαδικασία της ψηφοφορίας για τις προεδρικές εκλογές στη χώρα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, το σταθμευμένο όχημα ήταν κλεμμένο και έφερε πλαστές πινακίδες με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της περιοχής.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί που ελέγχουν το ύποπτο όχημα.

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία στο κέντρο που ψηφίζει η Lepen

Την εμφάνισή τους για ακόμα μια φορά έκαναν ακτιβίστριες της οργάνωσης Femen, αυτή τη φορά στο εκλογικό κέντρο όπου επρόκειτο να ψηφίσει η αρχηγός του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος, Marine Lepen.

Οι ακτιβίστριες εμφανίστηκαν γυμνόστηθες με γραμμένα συνθήματα κατά της Lepen στο κορμί τους ενώ κάποιες από αυτές φορούσαν και μάσκες του Donald Trump, θέλοντας προφανώς να κάνουν το σχετικό συσχετισμό με τον αμερικανό πρόεδρο.

Οι δυνάμεις ασφαλείας που βρισκόντουσαν στο εκλογικό κέντρο, συνέλαβαν τις ακτιβίστριες και λίγη ώρα αργότερα η Marine Lepen, ψήφισε κανονικά για τις προεδρικές εκλογές χωρίς άλλα απρόοπτα.

Directo https://t.co/4HfCKFbdEO Activistas de Femen, arrestadas delante del centro donde vota Le Pen #FranciaDecide pic.twitter.com/LXUYATv9EZ

— EL PAÍS Inter (@elpais_inter) April 23, 2017

The post Γαλλία: Εκκενώθηκε εκλογικό τμήμα-Γυμνόστηθη διαμαρτυρία εκεί που ψήφισε η Lepen(vid) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα