Φτιάξε τσιμπιδάκια από κουμπιά

13:31 26/7/2014 - Πηγή: iPop

Θες να διακοσμήσεις τα μαλλιά σου με κάτι πρωτότυπο. Να δώσεις έξτρα στιλ στο χτένισμά σου και να δώσεις λάμψη στο τελείωμα για παράδειγμα του κότσου σου. Έτσι, σκεφτήκαμε να σε βοηθήσουμε να αξιοποιήσεις κάτι ξεχασμένα παλιά κουμπιά που έχεις στο συρτάρι σου. Με λίγα απλά βήματα, θα φτιάξεις τσιμπιδάκια από κουμπιά που θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σου και καθόλου χρήματα.

Τι θα χρειαστείς για τα τσιμπιδάκια από κουμπιά;Μεταλλικά τσιμπιδάκια (κατά προτίμηση χρυσά)ΚουμπιάΠένσαΚόλλα μακριάς διάρκειαςΠώς θα φτιάξεις τα τσιμπιδάκια από κουμπιά;Αρχικά συγκέντρωσε σε ένα σημείο όλα
τα απαραίτητα υλικά σου μαζί και είσαι έτοιμος-η να ξεκινήσεις!Με την πένσα σου κόψε το πίσω μέρος που έχουν τα κουμπιά σου. Αφαίρεσαι το με προσοχή και συνέχισε.
Κόλλα με την βοήθεια της κόλλας μακριάς διάρκειας τα κουμπιά σου, πάνω στα μεταλλικά σου τσιμπιδάκια.Τα τσιμπιδάκια σου είναι έτοιμα να διακοσμήσουν τα μαλλιά σου.
Tip!

Θεωρείς πως είσαι μεγάλη για να φοράς τσιμπιδάκια με σχέδια; Κάνεις λάθος! Αλλά σκέψου ότι ακόμα και να μην θες να τα φορέσεις εσύ, μπορείς να φτιάξεις και να τα κάνεις δώρο στις φίλες σου ή ακόμα και σε μικρά κοριτσάκια που θα τα λατρέψουν!

photos:scraphacker.com

The post Φτιάξε τσιμπιδάκια από κουμπιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα