Αναπάντεχες χρήσεις του concealer

07:31 26/7/2014 - Πηγή: iPop

To concealer είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που βάζουμε στην τσάντα μας πριν φύγουμε από το σπίτι μας! Ξέρεις όμως τις αναπάντεχες χρήσεις του concealer, οι οποίες μπορούν να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση πολλές φορές; Μάλλον όχι! Γι αυτό στις παραθέτουμε παρακάτω! Να τονίσουμε πως είναι όλες δοκιμασμένες και τις συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Κάνε το κραγιόν σου να διαρκέσει περισσότερο!

Βάλε λίγο concealer στο δάχτυλο σου και πέρνα το από τα χείλια σου. Πρόσεξε να καλύψεις ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών σου ώστε να μην υπάρχουν κενά όπου θα γεμίσουν με επιπλέον κραγιόν.

Αφού στεγνώσει το concealer πέρνα το κραγιόν σου και το μολύβι σου!
Το Concealer βοηθά το κραγιόν να διαρκέσει περισσότερο, προσθέτει διάσταση στη σκιά και αποτρέπει το να ξεφύγει από το πλαίσιο!

Δώσε στις βλεφαρίδες σου περισσότερο όγκο

Οι μάσκαρες Volumizing δεν κάνουν πάντα αυτό που υπόσχονται! Αν βάλεις όμως λίγο concealer μπορεί να βοηθήσει τις βλεφαρίδες σου να πάρουν όγκο! Με ένα μικρό πινέλο, άπλωσε λίγη ποσότητα υγρού concealer στις βλεφαρίδες σου και ξεκίνα να τις χτενίζεις! Αφότου στεγνώσει άπλωσε κανονικά τη μάσκαρα σου!

Δημιούργησε την απόλυτη ουδέτερη σκιά ματιών

Αντί να βάζεις σκιές σε ουδέτερα χρώματα, βάλε λίγο concealer και άπλωσε το στο καπάκι του ματιού! Θα δώσει λάμψη στο μάτι σου και θα είναι λες και φοράς μπεζ σκιά!

Κάνε το μακιγιάζ σου να σταματήσει να «τρέχει»

Μία γρήγορα καταπολέμηση των ραβδώσεων του eyeliner και πινελιές από τη σκιά είναι το concealer. Βάλτο στις προβληματικές περιοχές (γύρω από τα μάτια) και δεν θα δεις τα μάτια σου να θυμίζουν του ρακούν!

Extra!

Και αφού σου μάθαμε πως αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το concealer σου, να σου θυμίσουμε πως σου είχαμε μάθει πως να το εφαρμόσεις σωστά!

The post Αναπάντεχες χρήσεις του concealer appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα