Φτιάξε κρεμάστρα τοίχου από παλιό τραπέζι

13:31 30/8/2014 - Πηγή: iPop

Το μικρό στρογγυλό τραπέζι που είχες στο φοιτητικό σου σπίτι δε θες για κανένα λόγο να το πετάξεις. Σου θυμίζει τα όλες τις ωραίες ξέφρενες στιγμές της ζωής σου και φυσικά το πώς χωρούσατε τόσα άτομα να φάτε σε ένα μικρό τραπέζι. Έτσι, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να ξυπνήσουμε τις αναμνήσεις σου και να κρεμάσουμε στο τοίχο το τραπέζι σου. Θα φτιάξεις, λοιπόν, μια κρεμάστρα τοίχου από παλιό τραπέζι που θα είναι πάντα στο δωμάτιο σου να σου θυμίζει τα χρόνια που πέρασαν!

Τι θα χρειαστείς για την κρεμάστρα τοίχου από παλιό τραπέζι;Το πάνω
μέρος του στρογγυλού τραπεζιούΠριόνιΗλεκτρικό κατσαβίδιΒίδεςΠολύχρωμο χαρτί περιτυλίγματοςΚόλλαΠόμολαΠώς θα φτιάξεις την κρεμάστρα τοίχου από παλιό τραπέζι;Κόψε με το πιόνι σου το επάνω μέρος του τραπεζιού σου γιατί είναι το μόνο που θα χρειαστείς.Ξεκίνα να ντύνεις το επάνω μέρος του τραπεζιού σου με το πολύχρωμο χαρτί περιτυλίγματος και την κόλλα σου.Τώρα ήρθε η ώρα να βιδώσεις καλά πάνω στη κατασκευή σου τα πόμολα.Από τα πόμολα θα κρεμάσεις τα κοσμήματα σου, τις ζώνες σου ή ότι άλλο επιθυμείς.Tip!

Τα πόμολα που θα βιδώσεις πάνω στην κρεμάστρα σου δεν χρειάζεται να τα βάλεις σε συγκεκριμένες θέσεις. Βάλε τα όπου εσύ επιλέξεις και έτσι η κρεμάστρα σου θα έχει πιο ιδιαίτερο ύφος και στιλ.

photos:lovepeoplelikethings.wordpress.com

The post Φτιάξε κρεμάστρα τοίχου από παλιό τραπέζι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα