Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (30/8/2014)

09:31 30/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Θα πρέπει όλοι να προσέχετε γιατί οι ρυθμοί σας είναι απαιτητικοί έως εξαντλητικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγεί στα όρια της υπερκόπωσης. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όλο αυτό το διάστημα, όχι μόνον σήμερα. Υπάρχει πιθανότητα να πυροδοτήσει το πλανητικό σκηνικό καταστάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον . Να είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε αν σας το ζητήσουν και να αφήσετε πίσω παλιές διαφωνίες.

Ταύρος

Για εσάς που είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό πρόσωπα από το παρελθόν να προσπαθήσουν να μπουν ξανά στη ζωή σας για να σας κερδίσουν. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν,

για να ολοκληρώσετε ότι έχετε αφήσει ημιτελές και να προχωρήσετε μετά χωρίς να έχετε άγχος . Οι ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής μπλοκάρουν.

Δίδυμοι

Καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια είναι το τρίπτυχο αυτής της περιόδου που θα σας απασχολήσει. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά και οι ερωτικές υποθέσεις, σε πολλούς από εσάς πέρασαν από σαράντα κύματα. Πολλά από τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό τομέα τώρα μπορούν να βρουν τη λύση τους.

Καρκίνος

Από την αδράνεια θα περάσετε σταδιακά στη δράση, όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου. Θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που σχετίζονται με δάνεια, κεφάλαια και επενδύσεις. Θα σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες για να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και μην παρασύρεστε αυτή την εποχή σε αλόγιστες σπατάλες.

Λέων

Στον οικονομικό σας τομέα, οι αλλαγές των αναγκών σας, θα σας προκαλέσουν άγχος, καθώς θα πρέπει να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Τα δεδομένα των αστρολογικών τάσεων δείχνουν ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για αρκετό καιρό ακόμη σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση. Συναισθηματικά έχετε τις ευκαιρίες σας, αρκεί να μην τις ξοδέψετε σε κινήσεις εντυπωσιασμού.

Παρθένος

Σήμερα προσέξτε λίγο την σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Οικονομικά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί έρχονται δύσκολα.

Ζυγός

Διατηρήστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας και θα πετύχετε στο τέλος. Καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Οι ελεύθεροι δεν θα πρέπει να τα αφήνετε όλα στη τύχη, αντιθέτως θα πρέπει να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε. Στα μέσα της ημέρας θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Σκορπιός

Θα πιεστείτε λίγο, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Θα προβληματιστείτε με κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά . Παράλληλα, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις και να μην μπορείτε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Φροντίστε μόνο να μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τις παράλληλες σχέσεις και γενικότερα συμμορφωθείτε.

Τοξότης

Αυτήν την μέρα είναι η τελευταία σας ευκαιρία πριν από την δύσκολη αστρολογικά, επόμενη περίοδο. Επειδή εσείς εκφράζεστε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, δε σημαίνει ότι και οι άλλοι θα πρέπει να αποδέχονται τη συμπεριφορά σας. Θα παρουσιαστούν σοβαρά προβλήματα που θα κλονίσουν κάποιες από τις συνεργασίες σας γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσετε.

Αιγόκερως

Θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις σας και θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Μην εκμυστηρεύεστε προσωπικά σας μυστικά ή σκέψεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και να εκτεθείτε. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Υδροχόος

Ένα πολύ καλό διάστημα προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα επανεξετάσετε τα λάθη που έχετε κάνει και θα βάλετε πλώρη για καινούριες ερωτικές εμπειρίες .

Ιχθείς

Εάν κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται σε ικανοποιητικό βαθμό. Θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (30/8/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα