Φτιάξε γρήγορη μάσκα προσώπου που θα σου χαρίσει φρεσκάδα

13:31 19/7/2014 - Πηγή: iPop

Το πρόσωπο έχει ανάγκη από ενυδάτωση και λάμψη ειδικά τώρα που είναι Σαββατοκύριακο και ετοιμάζεσαι να βγεις να διασκεδάσεις! Οκ .. και να φλερτάρεις! Δεν το ξεχνάμε αυτό, είναι φυσικά μέσα στο πρόγραμμα! Ελεύθερη κοπέλα άλλωστε είσαι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις! Μπορείς, λοιπόν, με απλά υλικά που έχεις σπίτι σου να φτιάξεις μια γρήγορη μάσκα προσώπου που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου και θα της χαρίσει ζωντάνια.

Θα αποκτήσεις αμέσως πιο φρέσκια επιδερμίδα και θα νιώσεις τη ξεκούραση να σε πλημμυρίζει. Θα αλλάξεις διάθεση και θα θες

να στολιστείς και να βγεις να πιεις τα ποτά σου!

Τι θα χρειαστείς για τη γρήγορη μάσκα προσώπου;1 κσ κρέμα γάλακτος1 κσ μέλι1 κγ μαγειρική σόδαΠώς θα φτιάξεις τη γρήγορη μάσκα προσώπου;Ανακάτεψε αρχικά τη κρέμα γάλατος με τη μαγειρική σόδα και στη συνέχεια πρόσθεσε το μέλι και ανακάτεψε ξανά μέχρι να γίνει η μάσκα σου ένα παχύρρευστο και ομογενές μείγμα.Βάλε τη μάσκα σου αν θες για λίγα λεπτά στο ψυγείο να δροσίσει και μετά άπλωσε την στο πρόσωπο σου.Άφησε τη μάσκα να δράσει για περίπου 20 λεπτά και ξέπλυνε καλά με άφθονο νερό.Συμπέρασμα!

Τώρα, λοιπόν, είσαι έτοιμη και λαμπερή για την έξοδο σου! Βάλε λίγο κραγιόν και μπορείς να βγεις να διασκεδάσεις!

The post Φτιάξε γρήγορη μάσκα προσώπου που θα σου χαρίσει φρεσκάδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα