Φτιάχνουμε pizza bowls σε χρόνο dt!

15:36 12/12/2019 - Πηγή: iPop

Και σε ποιον δεν αρέσει η πίτσα; Σε όλους! Δεν χρειάζεται, όμως, να κάνεις ολόκληρο χαμό στην κουζίνα σου για να τη φτιάξεις ούτε να απλώνεις ζύμες. Φτιάχνουμε pizza bowls σε χρόνο dt!

Σήμερα, μπαίνουμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε γρήγορα κι εύκολα…πίτσα! Συγκεκριμένα, φτιάχνουμε pizza bowls σε λιγότερο από μισή ώρα!

Τι θα χρειαστείς;1/2 φλιτζάνι κόκκινη σάλτσα1
1/2 φλιτζάνι nachos, θρυμματισμένα1 1/2 φλιτζάνι τυρί mozzarella, τριμμένο1/4 μικρό κρεμμύδι, κομμένο1 μεσαία ντομάτα, κομμένη σε μικρά κομμάτια1 μεγάλο μανιτάρι, κομμένα1/2 πιπέρι καγιέν1 κουταλάκι ρίγανηΛίγο λάδιΠώς θα το φτιάξεις;ΣυνταγήΠροθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.Σε ένα μπολ, προσθέτουμε το κρεμμύδι, τη ντομάτα, το μανιτάρι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Ανακατεύουμε καλά κι αφήνουμε στην άκρη για να χρησιμοποιήσουμε λίγο αργότερα.Παίρνουμε 4 κεραμικά μπολ. Τα αλείφουμε με λάδι και ρίχνουμε σε αυτά λίγη κόκκινη σάλτσα.Στη συνέχεια από πάνω ρίχνουμε τα nachos και μετά το τριμμένο τυρί.Έπειτα, σε κάθε μπολ προσθέτουμε από πάνω το topping που έχουμε αφήσει στην άκρη. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα nachos και το υπόλοιπο τυρί και τέλος, καλύπτουμε ξανά με το ίδιο topping.Ψήνουμε τα μπολ για περίπου 20 λεπτά,μέχρι να λιώσει το τυρί.Και απολαμβάνουμε!

Σημείωση: Μπορείς να βάλεις όποιο topping σου αρέσει, όπως ελιές,πιπεριές, κοτόπουλο (αφού πρώτα το έχεις μαγειρέψει).

Δες τι συνταγή στο video και ακολούιθησέ την βήμα-βήμα:

Δες και αυτή τη συνταγή:

Είναι tacos ή πίτσα; Λίγη σημασία έχει!

Το άρθρο Φτιάχνουμε pizza bowls σε χρόνο dt! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα