Φωτιά έβαλαν στο Μαξίμου οι αποκαλύψεις της Κωνσταντοπούλου

09:38 3/2/2016 - Πηγή: iPop

Εκνευρισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου έπειτα από τις νέες αποκαλύψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία δηλώνει πως έχει στην κατοχή της γραπτά μηνύματα και στοιχεία του Αλέξη Τσίπρα για το διάστημα του Ιουλίου- Αυγούστου 2015.

Η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι στις 9 Ιούλιου, τις ώρες που η Κυβέρνηση ετοίμαζε να βάλει τις υπογραφές για το τρίτο Μνημόνιο, άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα να αναφέρει πως «μόνο μια Κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού ή μια Δικτατορία μπορεί να ανταπεξέλθει στην κατάσταση».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής μίλησε για την στάση του Αλέξη Τσίπρα: «Η επιλογή της πλήρους παράδοσης στους δανειστές σημαίνει την πλήρη καταστροφή για την κοινωνία. Δεν ήταν κάτι απρόβλεπτο αλλά κάτι προβλέψιμο με την εμπειρία 5 ετών Μνημονίων».

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε εν συνεχεία πως «ο Φίλης με απειλούσε ότι θα με τελειώσει και ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί».

Την ίδια στιγμή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου φέρεται να έχει μηνύσει υπαλλήλους της Βουλής, αλλά και να έχει ηχογραφήσει και αποσπάσει έγγραφα της Βουλής για προσωπική χρήση.

The post Φωτιά έβαλαν στο Μαξίμου οι αποκαλύψεις της Κωνσταντοπούλου appeared first on iPop.

Keywords