Φίλοι και συγγενείς σήμερα θα πουν το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη

09:50 20/2/2016 - Πηγή: iPop

Φίλοι και συγγενείς σήμερα θα πουν το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη, δύο μέρες μετά το αιφνιδιαστικό τέλος στη ζωή του. Η σορός του άτυχου νεαρού βρίσκεται από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα της Νέας Ιωνίας και θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Πλήθος κόσμου συρρέει συνεχώς στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα για να αποχαιρετήσει τον Παντελή Παντελίδη.

Η σορός του άτυχου τραγουδιστή έφτασε στον Ιερό ναό συνοδευόμενος από τους στενούς συνεργάτες της μπάντας

του οι οποίοι έπαιζαν το τραγούδι του , «Είχα κάποτε μια αγάπη».

«Καλό ταξίδι Πιτσιρίκο»

Ο «πατέρας» του Παντελή Παντελίδη, ο Βασίλης Καρράς, με 3 λέξεις γραμμένες σ’ ένα στεφάνι τα είπε όλα.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από το πατρικό σπίτι του Παντελή Παντελίδη στη Νέα Ιωνία όπου και μεταφέρθηκε η σορός του τραγουδιστή.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έμειναν μάλιστα έξω από το σπίτι όλο το βραδύ και περίμεναν μέχρι να συνοδεύσουν το λευκό φέρετρο με το σώμα του αγαπητού λαϊκού τραγουδιστή στην εκκλησία που θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία.

Το τζιπ είχε περάσει πριν 10 μέρες ΚΤΕΟ

Πριν σχεδόν 10 ημέρες είχε περάσει με επιτυχία από έλεγχο ΚΤΕΟ το τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Είδηση η οποία αναμένεται να αλλάξει τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι «κόλλησε το γκάζι» ή ότι «δεν έπιασαν τα φρένα».

Ωστόσο οι πραγματογνώμονες της τροχαίας αλλά και ο εμπειρογνώμονας που έχει προσλάβει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη συνεχίζουν να εξετάζουν προσεκτικά το αυτοκίνητο. Πλήρη εικόνα για τα δεδομένα κάτω από τα οποία συνέβει το δυστύχημα θα υπάρχουν προς το τέλος της εβδομάδας αφού ελεγχθεί και ο εγκέφαλός του οχήματος.

Σύμφωνα, πάντως με την πρώτη κατάθεση της 21χρονης το όχημα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και κανείς από τους τρεις επιβάτες δεν φορούσε ζώνη.

Το πόρισμα της τροχαίας για το τραγικό δυστύχημα

Η ολισθηρότητα του δρόμου ή κάποιο εμπόδιο είναι τα δυο πιο πιθανά σενάρια για τα αίτια του δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδηση σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του αξιωματικού της τροχαίας:

«Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δύο είναι τα ενδεχόμενα που εξετάζουμε για τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο δυστύχημα με τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Στο σημείο του τροχαίου δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος και γι αυτό εκτιμούμε, ότι ο Παντελίδης είτε λόγω ολισθηρότητας του δρόμου από την πρωινή υγρασία σε συνδυασμό με την κλειστή κι επικίνδυνη στροφή έχασε τον έλεγχο του τζιπ που οδηγούσε και ανατράπηκε, είτε πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο κάποιο ζώο και για να το αποφύγει έπεσε στα σιδερένια κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και να τραυματιστούν οι δύο κοπέλες που βρίσκονταν στο όχημα. Όπως φαίνεται πάντως δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα γιατί εάν είχε συμβεί αυτό, θα είχε πέσει από τη γέφυρα στον δρόμο».

Η αστυνομία θα προχωρήσει σε εξέταση DNA προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 32χρονος και η συνοδηγός φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Βεβαίως, η 21χρονη κοπέλα, Φρόσω Κυριακού, στην πρώτη κατάθεση της το απόγευμα της Παρασκευής δήλωσε ότι εκείνη καθόταν στη θέση του συνοδηγού και δεν φορούσε ζώνη. Παράλληλα αναμένεται να διεξαχθεί και η τοξικολογική εξέταση.

Για τη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος έχουν ήδη οριστεί πραγματογνώμονες, ενώ δεν έχει εντοπιστεί οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή που να έχει καταγράψει το τραγικό τροχαίο. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται οι πραγματογνώμονες να εξετάσουν το μαύρο τζιπ το οποίο μεταφέρθηκε σε πάρκινγκ των Νοτίων Προαστίων.

Οι κατάσταση των δύο κοριτσιών

Ακόμα νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό οι δύο κοπέλες οι οποίες συνόδευαν τον Παντελή Παντελίδη σ’ αυτή την μοιραία διαδρομή με το μαύρο τζίπ.

Το απόγευμα της Παρασκευής η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, η οποία νοσηλεύεται ακόμα στον Ευαγγελισμό σε θάλαμο της ορθοπεδικής πτέρυγας, έδωσε την πρώτη της κατάθεση στην αστυνομία και και δήλωσε ότι εκείνη καθόταν στη θέση του συνοδηγού ενώ εξήγησε πως το όχημα όντως είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν το δυστύχημα.

«Φύγαμε από εκεί που ήμασταν και θυμάμαι μόνο ότι το αμάξι άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα», δήλωσε η Φρόσω Κυριακού η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, με αποτέλεσμα σήμερα Σάββατο να κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Η 30χρονη Μίνα Αρναούτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό πνεύμονα και στο δεξιό άνω και κάτω άκρο. Η μετεγχειρητική της κατάσταση κρίνεται σταθερή, ενώ για την ώρα νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Photos:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Φίλοι και συγγενείς σήμερα θα πουν το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα