Έτοιμος να ιδρύσει νέο κόμμα ο Μητρόπουλος- Μαζί του και η Κωνσταντοπούλου (;)

11:01 4/1/2016 - Πηγή: iPop

Στην ίδρυση του νέου του κόμματος αναφέρθηκε σε συνέντευξη του, το πρωί της Δευτέρας, ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι συντάξεις να μειωθούν αν οι δανειστές επιμείνουν.

Ο κ. Μητρόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου σημείωσε πως τα μεγαλύτερα θύματα θα είναι οι γυναίκες, αλλά και οι νέοι συνταξιούχοι εξηγώντας:

Πλέον οι γυναίκες για να βγουν στη σύνταξη πρέπει να έχουν 12.000 ένσημα, δηλαδή 40 χρόνια εργασίας. Αυτό σημαίνει

πως τους στερεί η Κυβέρνηση το δικαίωμα να πάρουν σύνταξη.

Την ώρα μάλιστα που ο Γιώργος Κατρούγκαλος ενημερώνει τους αρχηγούς των κομμάτων και τον Προκόπη Παυλόπουλο σχετικά με το νομοσχέδιο, ο Αλέξης Μητρόπουλος, τονίζει πως αυτοί που θα πληγούν περισσότερο θα είναι αυτοί που παίρνουν δύο συντάξεις, αλλά παράλληλα και όσοι λαμβάνουν υψηλές συντάξεις.

Σημειώνει πως η Κυβέρνηση δεν θα πέσει αν δεν ψηφιστούν 2-3 άρθρα και συμπληρώνει πως θα μπορούσε έτσι να γίνει νέα διαπραγμάτευση.

Αναφερόμενος στην ίδρυση νέου κόμματος σημείωσε πως έχει ήδη μιλήσει με την κα Κωνσταντοπούλου και τον κ. Βαρουφάκη, ενώ δε θέλησε να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Επισήμανε, όμως, πως το πατριωτικό αντιμνημονιακό μέτωπο θα έχει στόχο του τις περήφανες διαπραγματεύσεις και θα μάθουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

The post Έτοιμος να ιδρύσει νέο κόμμα ο Μητρόπουλος- Μαζί του και η Κωνσταντοπούλου (;) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα