Εσύ ξέρεις ποια είναι η νέα δυνατότητα του LinkedIn που ήρθε για να μείνει;

12:22 25/10/2020 - Πηγή: iPop

Η νέα δυνατότητα που ήρθε για να μείνει και να ταράξει λίγο τα νερά στον κόσμο του LinkedIn. Το LinkedIn ξεκίνησε το LinkedIn Stories παγκοσμίως, μια ευκαιρία για άτομα και σελίδες της εταιρείας να δημοσιεύουν φωτογραφίες και σύντομα βίντεο μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Το LinkedIn
ξεκίνησε το LinkedIn Stories

Η μορφή των Stories είναι σε στυλ Instagram και θα επιτρέψει στις επωνυμίες να προσεγγίσουν μέλη χρησιμοποιώντας φωτογραφίες και βίντεο διάρκειας έως 20 δευτερολέπτων, προσφέροντας έναν πιο απλό και άμεσο τρόπο για να μοιράζονται τα μέλη της πλατφόρμας νέα, πληροφορίες και στιγμιότυπα.

Τέτοιες αναρτήσεις θα είναι ορατές μόνο για ένα 24ωρο και θα αντιπροσωπεύουν τις προσπάθειες του επαγγελματικού δικτύου να αξιοποιήσει τη δημοτικότητα των video ως μέρος μιας αλλαγής στην έμφαση των οπτικών μέσων και στα κινητά τηλέφωνα. Πλέον, τα μέλη θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενσωματώνουν κείμενο και προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα εργασίας στα Stories.

veed.io

Αυτό το νέο εργαλείο προσφέρει επίσης σε άτομα που αναζητούν εργασία τη δυνατότητα να δημοσιεύουν προσωρινό περιεχόμενο καθώς έχει σχεδιαστεί κυρίως για να μοιράζονται «σύντομες συνομιλίες που σχετίζονται με την επαγγελματική τους ζωή», οι οποίες δεν χρειάζεται να διατηρούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι εταιρείες που αναζητούν προσωπικό θα επωφεληθούν επίσης από την ικανότητα προβολής ιστοριών από τα άτομα που αναζητούν εργασία καθώς θα έχουν πρόσβαση σε ένα μικρό video παρουσίασης των υποψηφίων.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Εσύ ξέρεις ποια είναι η νέα δυνατότητα του LinkedIn που ήρθε για να μείνει; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα