Εσύ τον θες αλλά αυτός δεν ξέρει ότι υπάρχεις; 5 εγγυημένοι τρόποι να σε προσέξει χωρίς καν να του μιλήσεις

19:01 31/7/2022 - Πηγή: iPop

Έχει συμβεί σε όλες! Τον βλέπεις και αμέσως σου γεννάται η επιθυμία να ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας αλλά αυτός δεν φαίνεται να καταλαβαίνει κάτι. Εάν είσαι από αυτές που ντρέπονται να κάνουν το πρώτο βήμα ή προτιμούν ο άλλος να πάρει αυτήν την πρωτοβουλία υπάρχουν ορισμένοι τρόποι να σε προσέξει οι οποίοι μάλιστα δεν προϋποθέτουν λεκτική επικοινωνία.

Αυτός είναι ο τρόπος για να βγεις και πάλι ραντεβού ύστερα από έναν δύσκολο χωρισμό

Ντρέπεσαι να πας να του μιλήσεις; 5 τρόποι να τον κάνεις να σε προσέξει χωρίς λόγια

Χαμογέλασε

Το χαμόγελο είναι το πιο δυνατό χαρτί σε αυτές τις περιπτώσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι διαρκώς χαμογελαστή όταν το βλέμμα του πέφτει πάνω σου ή όταν το δικό σου τον αναζητά στο χώρο. Σίγουρα θα του τραβήξεις το ενδιαφέρον.

Χρησιμοποίησε τη γλώσσα του σώματος

Η γλώσσα του σώματος είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να κάνεις έναν άντρα να σε προσέξει.
Σύμφωνα με τους ειδικούς της γλώσσας του σώματος, ο καλύτερος τρόπος για να στείλετε ένα μήνυμα είναι να ΜΗΝ πιάνεις πολύ χώρο και να μην τραβάς πολύ την προσοχή. Αντίθετα, προσπάθησε να είσαι εκφραστική με τα μάτια και τα χέρια σου για να πάρει το μήνυμα.

12 συμβουλές για να πάει τέλεια το πρώτο σας ραντεβού και να βγείτε και άλλα

Pexels

Δώσε μια ευκαιρία να σε πλησιάσει

Οι περισσότεροι άντρες αποφεύγουν να προσεγγίσουν μια γυναίκα όταν αυτή περιτριγυρίζεται από πολλούς άντρες ενώ εάν είσαι με τις φίλες σου μπορεί να φοβάται πως θα πρέπει να εντυπωσιάσει περισσότερες από μια κοπέλες. Γι’ αυτό φρόντισε να σταθείς για λίγο μακριά από την παρέα σου και κατα προτίμηση κοντά του για να του δώσεις την ευκαιρία να σε προσεγγίσει.

Φρόντισε να μάθει ότι είσαι ελεύθερη

Εάν έχετε κοινούς φίλους σιγουρέψου πως έχεις επικοινωνήσει μαζί τους ότι είσαι συναισθηματικά διαθέσιμη. Ειδικά εάν κάποιος γνώριζε κάποια παλιά σου σχέση είναι πιο δύσκολο να έρθει να σου μιλήσει όταν δεν ξέρει εάν είσαι ελεύθερη.

Στάσου στην μέση του δωματίου

Το πού βρίσκεσαι σε ένα δωμάτιο έχει μεγάλη σχέση με την ικανότητά σου να προσελκύεις το αντίθετο φύλο. Αν θες να κάνεις έναν άντρα να σε προσέξει, πρέπει να τοποθετήσεις τον εαυτό σου στο κέντρο του δωματίου, ενώ στέκεσαι όρθια και κινείσαι λίγο. Ένα μπαρ είναι ο ιδανικός χώρος!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Εσύ τον θες αλλά αυτός δεν ξέρει ότι υπάρχεις; 5 εγγυημένοι τρόποι να σε προσέξει χωρίς καν να του μιλήσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα