Έξυπνοι τρόποι για να γεμίσεις έναν άδειο τοίχο του σπιτιού – Μεταμόρφωσε τώρα τον χώρο σου σε minimal παράδεισο

13:23 31/7/2022 - Πηγή: iPop

Διάλεξες τα καλύτερα έπιπλα, επέλεξες με κόπο και φαντασία το καλύτερο σχέδιο για το πάτωμα, πέρασες μια δύσκολη διαδικασία για να βρεις την τέλεια διακόσμηση που να πηγαίνει με το όραμα σου για το ιδανικό σπίτι. Ψυχολογικά εξασθενημένη, κάθεσαι στον τέλειο σου καναπέ και κοιτάζεις τον άδειο σου τοίχο και τότε καταλαβαίνεις. Το προσωπικό σου στυλ είναι παντού εκτός από τους τοίχους! Και εκεί είναι που αναρωτιέσαι πώς να διακοσμήσεις έναν τοίχο; Σου έχω τη λύση γι’ αυτό!

Οι

λεπτομέρειες που θα απογειώσουν την Boho διακόσμηση στο σαλόνι σου

Οι καλύτερες ιδέες για το πώς να διακοσμήσεις έναν τοίχο που δείχνει άδειοςΕνσωματωμένα ράφια

Τα εντοιχισμένα ράφια είναι ιδανικά για τη διακόσμηση ενός κατά τα άλλα άδειου τοίχου. Για μια εκλεπτυσμένη, αισθητική, σκέψου να τοποθετήσεις μονόχρωμα ή μόνο ουδέτερα βιβλία στα ράφια.

View this post on Instagram

A post shared by PARACHUTE (@parachutehome)

Καθρέφτες για περισσότερο φως

Μία από τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης ενός άδειου τοίχου είναι να κρεμάσεις πολλούς καθρέφτες. Όταν τοποθετούνται μάλιστα απέναντι από ένα παράθυρο, διπλασιάζεται η ποσότητα φωτός, ενώ δημιουργείται παράλληλα η ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

View this post on Instagram

A post shared by Lindsay Nagley (@lindsay.nagley)

Προσωρινή ταπετσαρία

Η προσωρινή ταπετσαρία είναι μια υπέροχη λύση για έναν κενό τοίχο. Μπορείς να ντύσεις οποιοδήποτε χώρο και οι επιλογές σε σχέδια και αποχρώσεις είναι κυριολεκτικά άπειρες. Είναι πάντα στη μόδα και δίνει ένα αριστοκρατικό στυλ στον χώρο. Η εφαρμογή της δεν δημιουργεί ακαταστασία, ενώ μπορείς να την αφαιρέσεις όποτε το αποφασίσεις χωρίς να καταστρέψεις την επιφάνεια που βρίσκεται από κάτω.

Ψάχνεις έμπνευση για τη διακόσμηση της βεράντας σου; Οι πιο hot ιδέες για το 2022

View this post on Instagram

A post shared by She She (@bysheshe)

Φωτιστικό δαπέδου

Ένα φωτιστικό δαπέδου παρέχει περισσότερα από ένα απλό φως. Είναι μια εξαιρετική ιδέα για διακόσμηση ενός δωματίου και δίνει ένα μοντέρνο στυλ σε έναν κατά τα άλλα άδειο χώρο.

View this post on Instagram

A post shared by PARACHUTE (@parachutehome)

Χάρτης του Κόσμου

Σε περίπτωση αμφιβολίας, διάλεξε έναν χάρτη. Οι μεγάλοι παγκόσμιοι χάρτες δημιουργούν μια εξαιρετική αισθητική καθώς είναι διαχρονικοί, χρήσιμοι και συχνά τους συναντάς σε πολλές αποχρώσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Lucia Vančo (@lucia_vanco)

Θέλεις να αλλάξεις την κουζίνα σου; Αυτές είναι οι τάσεις στην διακόσμηση που θα κάνουν χαμό το 2022!

Απλά ράφια

Συνδύασε τη διακόσμηση με τη λειτουργικότητα, ενώ ακολουθείς ταυτόχρονα ένα μινιμαλιστικό στυλ τοποθετώντας στον άδειο σου τοίχο ράφια αραιά τοποθετημένα μεταξύ τους.

View this post on Instagram

A post shared by PARACHUTE (@parachutehome)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έξυπνοι τρόποι για να γεμίσεις έναν άδειο τοίχο του σπιτιού – Μεταμόρφωσε τώρα τον χώρο σου σε minimal παράδεισο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξυπνοι, – Μεταμόρφωσε,exypnoi, – metamorfose