«Έρωτας μετά»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

16:19 3/11/2019 - Πηγή: iPop

Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων στην αγαπημένη σειρά του Alpha, «Έρωτας μετά», θα είναι κι αυτή την εβδομάδα συνταρακτικές, καθώς η υπόθεση της Άννας παίρνει μια αναπάντεχη τροπή.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα εντοπίζεται νεκρή και κηδεύεται σε βαρύ κλίμα θλίψης και οδύνης από τα παιδιά της και τους συγγενείς της. Οι αποκαλύψεις που ακολουθούν το θάνατο της Άννας δημιουργούν πολλά νέα ερωτηματικά, τα οποία αργά αργά θα αποκαλυφθούν.

Αναλυτικά, οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων στο «Έρωτας μετά»:

Επεισόδιο 22

Δευτέρα 04/11

Μετά τη, φαινομενικά τυχαία, συνάντηση τους, η Ηλέκτρα κι ο Σωκράτης συζητούν, χωρίς, πάντως, η Ηλέκτρα να γνωρίζει την αληθινή του ταυτότητα. Την ίδια στιγμή η Νόρα επισκέπτεται τον Δημήτρη στην Ιτιά προσπαθώντας να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για την Άννα ενώ ο γιατρός Θεοδώρου έχει ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου. Στο παρελθόν, η Ηλέκτρα ανακαλύπτει ένα σκουλαρίκι στο σπίτι της Ιτιάς και ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση. Η Αντιγόνη βγαίνει για δείπνο με τον Περικλή επιχειρώντας να εξακριβώσει τα πραγματικά του συναισθήματα. Η συνάντηση, τέλος, του Κωνσταντίνου και της Άννας θα τους φέρει ξανά αντιμέτωπους με τα πραγματικά τους συναισθήματα.

Επεισόδιο 23

Τρίτη 5/11

Αν και η μέθοδος του γιατρού Θεοδώρου δείχνει να λειτουργεί, τελικά δεν καταφέρνουν να μιλήσουν με τον Κωνσταντίνο ο οποίος επιστρέφει στην αρχική του κωματώδη κατάσταση. Ο Παπαδόπουλος προσπαθεί να κάνει την Όλγα να ξεχαστεί από τον εγκλεισμό και η σχέση του Νίκου με την Αλίκη προχωράει σε άλλο επίπεδο. Η Ηλέκτρα, φορτισμένη από το περιστατικό, καταλήγει να μιλήσει στον Σωκράτη εφ’ όλης της ύλης την ίδια στιγμή που ο Φώτης μαθαίνει κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω στην αστυνομική έρευνα. Δέχεται μια πληροφορία που ταράζει τα νερά στην υπόθεση της Άννας. Τρία χρόνια πριν, ο χωρισμός της Ειρήνης από το Λάμπρο προκαλεί εντάσεις ανάμεσα σε αυτήν και την Άννα. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μάγδα την αλήθεια για τη σχέση του με την Άννα ενώ η Μάγδα σταματάει την Αντιγόνη από το να εγκαταλείψει την εταιρία.

Επεισόδιο 24

Τετάρτη 06/11

Ο Φώτης κι ο Γιώργος σπεύδουν στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, το οποίο και ανασύρεται από ένα φαράγγι ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το σημείο του ατυχήματος. Αργότερα, όταν επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του, ο Φώτης ειδοποιεί τον Χρήστο. Ο Χρήστος αρνείται να το πιστέψει ότι είναι της Άννας αν δεν δει ο ίδιος το πτώμα, ενώ την ίδια στιγμή ο Σωκράτης πιέζει τον Ηλία για να μάθει αν είχε καμία ανάμειξη με το περιστατικό και του ξεκαθαρίζει ότι η Ηλέκτρα πλέον είναι δικιά του αρμοδιότητα. Τρία χρόνια πριν, όλοι παρευρίσκονται στη μιλόνγκα που οργάνωσε η Ηλέκτρα με την Άννα στην αίθουσα χορού, με την Άννα να είναι η βασίλισσα της βραδιάς.

Το άρθρο «Έρωτας μετά»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα