Επίθεση Θεοδωράκη σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- Στο προσκήνιο η αναγκαιότητα νέων λύσεων

11:08 17/1/2016 - Πηγή: iPop

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος τόνισε πως ευθύνονται για τα δεινά που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Σε συνέντευξη του την Κυριακή ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας:

Μπορεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ να σπάει

όλα τα αρνητικά ρεκόρ αλλά αυτή η χώρα οικοδομήθηκε στα χέρια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Συνέχισε εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για το αν ο κ. Μητσοτάκης θα τα καταφέρει να αλλάξει το συντηρητικό χώρο του κόμματος και σημείωσε:

«Είναι πολύ πρόωρο οποιοδήποτε ασφαλές πολιτικό συμπέρασμα καθώς είναι πολύ μικρή η συσπείρωση των κομμάτων αυτή τη στιγμή».

Αναφερόμενος στις ανάγκες της χώρας τόνισε:

Αυτό που έχει ανάγκη η χώρα δεν είναι νέα σχήματα αλλά νέες λύσεις. Πρέπει να αλλάξουμε το βαθύ κομματικό κράτος, να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα των νέων. Πρέπει τις 4-5 απόλυτες προτεραιότητες που έχουμε ως Κίνημα να τις συζητήσουμε, να δούμε αν συμφωνούμε με κάποιους και μετά να συζητήσουμε το οποιοδήποτε επόμενο βήμα.

Και εστίασε στους στόχους του ΠΟΤΑΜΙΟΥ:

«Το Ποτάμι θα συνεχίσει την πορεία του χωρίς να κοιτάζει τις δημοσκοπήσεις γιατί εκείνο που το ενδιαφέρει δεν είναι οι ποσοτικοί όροι της πολιτικής αλλά οι ουσιαστικοί όροι της πολιτικής. Εμείς είμαστε εδώ για να προτείνουμε αλλαγές, μεταρρυθμίσεις και τις λύσεις που θα οδηγήσουν στο να ζούμε σε μια καλύτερη χώρα».

Λίγο αργότερο ο κ. Θεοχάρης ο οποίος είναι βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ τόνισε:

«ο κ. Θεοδωράκης πρέπει να πρωτοστατήσει εδώ και τώρα στην προσπάθεια διεύρυνσης και ενοποίησης του χώρου που αποκαλούμε ριζοσπαστικό κέντρο. Και ίσως χρειαστεί να προσφέρει και το ίδιο του το είναι χάριν της ιδέας αυτής».

Επειδή πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να παρερμηνεύσουν τα λεγόμενα του έγραψε στο twitter:

Όσοι βιάζονται να κρίνουν μια συνέντευξη,ας την διαβάσουν πρώτα. Ζητώ από τον Σταύρο να πάρει πρωτοβουλίες για το ριζοσπαστικό κέντρο.

Όσοι βιάζονται να κρίνουν μια συνέντευξη,ας την διαβάσουν πρώτα. Ζητώ από τον Σ τ α ύ ρ ο να πάρει πρωτοβουλίες για το ριζοσπαστικό κέντρο.

— Harry Theoharis (@htheoharis) January 16, 2016

photo:Alexandros Michailidis / SOOC

The post Επίθεση Θεοδωράκη σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- Στο προσκήνιο η αναγκαιότητα νέων λύσεων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα