Επίθεση Παππά σε Ν.Δ.- Την κατηγορεί για πολιτικές σχέσεις με το κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων

14:33 29/3/2016 - Πηγή: iPop

Αιχμές για τη σχέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με το κύκλωμα των δημοσιογράφων- εκβιαστών άφησε στην γραπτή του απάντηση προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, ο υπουργός Επικράτειας, Νίκος Παππάς.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός τονίζει:

Οι σημερινοί υπόδικοι είχαν τοποθετηθεί επί κυβέρνησης Ν.Δ. σε θέσεις – κλειδιά ΔΕΚΟ και τραπεζών μέσω των οποίων μοίραζαν διαφημιστικά κονδύλια

Να σημειωθεί πως η ερώτηση του Αυγενάκη

προς τον Παππά αφορούσε τους εκβιασμούς. Παράλληλα, ο Νίκος Παππάς καλεί την Νέα Δημοκρατία να δώσει απαντήσεις σε «απορίες που δημιουργούνται από την δημοσίευση τιμολογίων της Ν.Δ. προς τους κατηγορούμενους για εκβιασμό δημοσιογράφους».

Ο Υπουργός ανέφερε: «Το συγκεκριμένο κύκλωμα δεν προέκυψε ούτε από παρθενογένεση, ούτε είναι χτεσινό. Η δράση του είναι γνωστή, στα πολιτικά, δημοσιογραφικά και επιχειρηματικά γραφεία, εδώ και πολλά χρόνια. Η απάντηση στην απορία γιατί το κύκλωμα αφέθηκε επί μακρόν να δρα ανενόχλητο δεν μπορεί παρά να αναζητηθεί στην πολιτική προστασία που απολάμβανε όλο το προηγούμενο διάστημα».

Ενώ πρόσθεσε:

Η Δικαιοσύνη και η ΕΛ.ΑΣ. έχουν αφεθεί να αναπνεύσουν, να κάνουν απερίσπαστες τη δουλειά τους. Μακριά από πιέσεις πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων

Και παράλληλα τόνισε:

«Δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι οι σημερινοί υπόδικοι είχαν τοποθετηθεί, επί κυβέρνησης Ν.Δ., σε θέσεις-κλειδιά ΔΕΚΟ και τραπεζών, μέσω των οποίων μοίραζαν διαφημιστικά κονδύλια εκατοντάδων χιλιάδων ή ακόμη και εκατομμυρίων ευρώ». Ενώ ο Υπουργός κλείνει την απάντηση σημειώνοντας: «Η προνομιακή τους αντιμετώπιση από τις προηγούμενες κυβερνήσεις έστελνε, ταυτόχρονα, το μήνυμα σε όλη την αγορά ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι απολάμβαναν υψηλής πολιτικής προστασίας».

photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Επίθεση Παππά σε Ν.Δ.- Την κατηγορεί για πολιτικές σχέσεις με το κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα