Επιτέλους: Το Instagram θα μας αφήνει να κάνουμε στα Stories κάτι που περιμέναμε χρόνια!

17:47 26/3/2021 - Πηγή: iPop

Πόσες φορές σου έχει τύχει είτε στη δουλειά σου είτε στον προσωπικό σου λογαριασμό να έχεις χρόνο να φτιάξεις ένα τέλειο story αλλά να μην είναι εκείνη η στιγμή η κατάλληλη για να το ανεβάσεις; Μάλλον πολλές… Μπορείς βέβαια να κάνεις download αλλά τα elements αποθηκεύονται απλά σαν βίντεο και δεν είναι ενεργά.. Τώρα, υπάρχει λύση! Πρόχειρα στα Instagram Stories ανακοίνωσε το Instagram

ότι ετοιμάζει κι εμείς πετάμε από χαρά!

Το Instagram ανακοίνωσε συγκεκριμένα ότι σύντομα θα προσθέσει μια νέα επιλογή για να αποθηκεύουμε τις Ιστορίες μας ως πρόχειρα, τα οποία θα δημοσιεύονται σε μεταγενέστερο στάδιο.

Τα πρόχειρα στα Stories ήταν μια λειτουργία που ζητούσαν έντονα οι χρήστες, και ειδικά οι επαγγελματίες social media managers, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να προγραμματίσεις κάποιο story, έτσι πρέπει να είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή που πρέπει να ανέβει το Story στο κινητό τους για να το φτιάξουν και να το ποστάρουν.

Με τη δυνατότητα αποθήκευσης ενός story σε draft, όμως, γίνεται λίγη πιο εύκολη η δουλειά όλων μας, αφού μπορούμε να ετοιμάσουμε το story όποτε θέλουμε και να μπούμε απλά να πατήσουμε το κουμπί της δημοσίευσης στη συνέχεια!

Something new is coming

Soon you’ll be able to finish what you started with story drafts.

Instagram (@instagram) March 23, 2021

Ποια εφαρμογή απ’ αυτές που χρησιμοποιείς καθημερινά συλλέγει τα περισσότερα στοιχεία για σένα;

Πώς θα λειτουργούν τα πρόχειρα στα Instagram Stories;

Θα κάνεις το story όπως το κάνεις και τώρα απλώς εκτός απ’ την επιλογή της δημοσίευσης, θα έχεις και την επιλογή του να το αποθηκεύσεις σε πρόχειρο για να το δημοσιεύσεις άλλη στιγμή.

Έχοντας μια λίστα με drafts από stories, θα μπορείς να τα βλέπεις όπως ακριβώς θα εμφανίζονται στους χρήστες ενώ θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλες τις λειτουργίες του Instagram κατά τη διαδικασία δημιουργίας του draft.

Θυμίζουμε ότι προς το παρόν το Instagram μας έχει δώσει τη δυνατότητα να αποθηκεύουμε σαν πρόχειρο τα posts.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Επιτέλους: Το Instagram θα μας αφήνει να κάνουμε στα Stories κάτι που περιμέναμε χρόνια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα