Επηρεάσου από την Άνοιξη και στο βάψιμο

13:01 5/5/2014 - Πηγή: iPop

Τα λίγο πιο ροζ μαγουλάκια ή το φιλί σου που θα αφήνει χρώμα στα μάγουλα όσων φιλήσεις θα σε κάνει να καταλάβεις ότι ναι ήρθε η Άνοιξη. Δεν σου λέμε να κάνεις κάτι υπερβολικό, δεν το προτιμάμε, ούτε το συστήνουμε, ένα μικρό τσίμπημα άνοιξης πρέπει απαραιτήτως να το τολμήσεις. Λίγο ρουζ, λίγο κραγιόν και έτοιμη…

Αρχικά βάλε αντηλιακή που τη χρειάζεσαι απαραίτητα, ο ήλιος έχει αρχίσει να καίει και μπορεί να βλάψει το δέρμα σου.

Μην βάλεις μέϊκ- απ, κάνε μια βάση πιο φυσική προτιμώντας κάποια bb κρέμα με χρώμα,

έχει απαλή υφή και δε θα βαρύνει την επιδερμίδα σου.

Χειλάκι πετροκέρασο, ακριβώς αυτό θα τελειοποιήσει το αποτέλεσμα, βάλει ανοιξιάτικα χρώματα στα χείλη σου, πολύ της μόδας είναι οι ροζ και οι ροδακινί αποχρώσεις, μην βάλεις όμως τα άχρωμο ροζ της Barbie, δεν έχεις μαυρίσει ακόμα και θα φαίνεσαι χλωμή.

Επίσης στη μόδα αυτή την Άνοιξη είναι η λευκή σκιά! Μην αρχίσεις να σοβαντίζεις το μάτι σου! Μία πολύ ελαφριά και διακριτική λευκή στρώση σκιάς ώστε να δώσει ζωντάνια στο βλέμμα είναι αρκετή!

Και όμως, μόδα cat woman δεν έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο.. γι ακόμα μία φορά οι ειδικοί μας ζητάνε να πάρουμε τα eye liners ανά χείρας και να σχεδιάζουμε γραμμές στα μάτια μας! Αν δεν το έχεις το πινέλο, άστο, μην το παλέψεις, θα καταλήξεις με μαύρα μάτια και νεύρα κρόσια!

Δεν θέλεις να βάλεις κραγιόν ή λιπ γκλος; Η μόδα είναι με το μέρος σου, βρες ένα ελαφρύ λιπ μπαλμ, βάλε και μία μάσκαρα και είσαι έτοιμη για την έξοδο σου!

Τσίμπησε λίγο πιο πολύ τα μαγουλάκια σου με ρουζ, προτίμησε ροζ αποχρώσεις που θα σε κάνουν να φαίνεται ροδοκόκκινη και ξαναμμένη σαν να σε έκαψε λίγο παραπάνω ο ήλιος. Τώρα, αν ν σε βολεύει το τσίμπημα χρησιμοποίησε ένα ελαφρύ ρουζ σε ροζ, κοραλί αποχρώσεις!

Photos: glamour.com

The post Επηρεάσου από την Άνοιξη και στο βάψιμο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα