Δημιουργειται «ψυχιατρικο» τμημα στο ραδιομεγαρο της νεριτ!!! (ερτ)

12:09 5/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Μετά την ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση της ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ, 11 μήνες σκληρής δουλειάς και «μελετών», οι τηλεθεατές ανά την επικράτεια, αλλά και ο απανταχού ελληνισμός, είδε το νεογέννητο!!! Ένα...
«μούλικο» (εξώγαμο) με ποικιλία κλεμμένου «σπέρματος» με «ωάρια» σε ωοθήκες της ΕΡΤ!

Ένα λογότυπο (Ν), κλεμμένο από ιδιωτική εταιρία όπως γράψαμε χθες, και το σήμα ειδήσεων του BBC , μαζί με ένα θεατρικό
σκηνικό, και έντονο χρώμα φωτιάς, η ΝΕΡΙΤ ξεκίνησε την περιπλάνηση και το ταξίδι στο άγνωστο. Φόντο, την Ακρόπολη και εικόνες από γεγονότα, να απορροφούν τον τηλεθεατή. Αντιτηλεοπτικά πλάνα για ειδήσεις, από Jimmy Jib Crane η steadicam και κινήσεις, λες και γύριζαν δραματικό σήριαλ.

Άσκοπα, traveling, in, out, tilt up tilt dawn, left, right o φακός, κυνηγώντας «πετούμενα» και αντιγραφή σε ένα μεγάλο μέρος των ιδιωτικών καναλιών, στα όρθια η περπατώντας. Μέσα στο σκηνικό ένα στρογγυλό τραπέζι χωρίς φαντασία-δεν είχε «τσόχα»-ολοκληρώθηκε η θεατρική παράσταση των ειδήσεων και η λειτουργία του «νέου» τηλεοπτικού φορέα με υλικά από κατεδαφίσεις. Εύγε!!! Σκηνοθέτης ήταν ο Βασ. Θωμόπουλος;;;;

Από το 1975, μέχρι σήμερα, παρήλασαν από τις ειδήσεις τις ΕΡΤ περισσότεροι από 30-35 διευθυντές και τα σκηνικά άλλαξαν 15-20 φορές. Βασ. Παπαθανασόπουλος, Θεοδ. Καρζής, Βαγ. Μπίστικας, Άρης Μπουλούκος. Αργότερα, Δημ. Κατσίμης, Γεωρ. Δουατζής, Ανδ. Δεληγιάννης, Νικ. Αντωνόπουλος Μιχ. Δημητρίου, ο «οπλοφόρος» Αγγ. Μαρόπουλος, Γιαν. Παπουτσάνης και πολλοί άλλοι.

Το περιεχόμενο όμως των ειδήσεων παρέμεινε το ίδιο. Ένα άδειο ελεγχόμενο πουκάμισο. Αυτά για την ιστορία, και για να μην τρέφουν κάποιοι αυταπάτες(!).

Πάμε τώρα στην ουσία. Για ποια Νέα τηλεόραση μιλάμε ΝΕΡΙΤ(ΕΡΤ) Όταν:

-Δεν έχει δικό της προσωπικό

-Λειτουργεί με βάση τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα και εργαζόμενους που είναι υπάλληλοι του ΥΠΟΙΚ.

-Δεν έχει υπηρεσίες οργανωμένες με εκπαιδευμένο προσωπικό.

-Δεν έχει περιουσία, παραχωρείται στο ΤΑΙΠΕΔ.

-Δεν υπάρχει πρόγραμμα και προγραμματισμό

-Δεν έχει έμπειρα ικανά και οργανωτικά στελέχη

-Μια διοίκηση άσχετη για γέλια και για κλάματα

-Σύμφωνα με απόρρητα στοιχεία, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δαπάνησαν περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ για να προμηθευτούν από τους επιτήδειους, ECDL, πλαστά πιστοποιητικά, βεβαιώσεις ξένων γλωσσών και πτυχία για την προσληψή τους.

-Όλα τα λομόγια και κατάλοιπα της ΕΡΤ, που την κατέκλεψαν μαζί με τις συμμορίες, είναι αυτοί που και σήμερα κρατάνε την τύχη της στα χέρια τους

-Ο κ. Προκοπάκης να αποκαλεί τους δημοσιογράφους «αλήτες» και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, να πλακώνετε στο «ξύλο» με διορισμένο «διευθυντή» στο γραφείο του

-Οι εργαζόμενοι στο ραδιομέγαρο, χωρίς δόση ειρωνείας και υπερβολής, αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού χρειάζεται ψυχολογική στήριξη γιατί είναι σε κατάθλιψη. Εδώ πρέπει να ομολογήσω, ότι, όπως μου έχουν εκμυστηρευτεί φίλοι και συνάδελφοι, μέσα στο κτήριο επικρατεί «χάος». Οργή, αγανάκτηση, θυμός.

-Η συγκυβέρνηση, έχει κάνει τόσα πραξικοπήματα με πρώτη παραβίαση το σύνταγμα, νόμους διατάξεις και τροπολογίες για να λειτουργήσει το «μόρφωμα» ουκ έστιν ο αριθμός, που ούτε ένα χουντικό καθεστώς δεν θα τολμούσε.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, συνάδελφοι μεταξύ τους δεν μιλάνε. Φιλίες δεκαετιών... χάθηκαν. Εργαζόμενοι αποφεύγουν να συναντηθούν στους διαδρόμους, με συναδέλφους τους. Ο κάθε ένας προσπαθεί να βρει τρόπο να παραμείνει στο χώρο του με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμα προδοσία και ταπείνωση. Κανένας δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει η επόμενη μέρα. Απαντήσεις.... δεν υπάρχουν.

Και μια προσωπική έγκληση προς την κυβέρνηση και τη διοίκηση του φορέα: Διαλύστε τα όλα. Αλλάξτε τα όλα με τα αρρωστημένα μυαλά σας, επαναφέρετε μόνο το λογότυπο της ΕΡΤ. Είναι μια ιστορία δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Το ΝΕΡΙΤ είναι ντροπή για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Όποια κυβέρνηση και αν προκύψει στο μέλλον πρέπει να αποκαταστήσει την ιστορία.

Ο κ. Σαμαράς, έκανε επανασύσταση του υπουργείου Ναυτιλίας, Τουρισμού και Βορείου Ελλάδος, ας δεσμευτούν όποιοι έρθουν στην εξουσία, ότι το λογότυπο της ΕΡΤ θα παραμείνει. Εσείς αρρωστημένα και σχιζοφρενή μυαλά της διοίκησης, που ισοπεδώσατε τα πάντα, για να μη θυμίζει τίποτα την ΕΡΤ, παρακολουθήστε σαν σύγχρονοι Νέρωνες την καταστροφή!!! Καταργήσατε το ηχητικό σήμα των ειδήσεων του μεγάλου συνθέτη Βαγ. Παπαθανασίου, καταργήστε.... και της Αθλητικής Κυριακής την ζωντανή ιστορία του Γιάννη Διακογιάννη για να αποτελειώστε το έργο σας «ΗΛΙΘΙΟΙ»!!!

Μέσα σε αυτό το κλίμα και αβέβαιο μέλλον, τρεις λύσεις υπάρχουν:
Α) Άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Εάν επιστρέψουν όλα τα έμπειρα τεχνικά και διοικητικά στελέχη και εθελοντικό προσωπικό χωρίς πληρωμή, μέσα σε μια εβδομάδα η κυβέρνηση θα γλυτώσει το διασυρμό που την οδήγησαν ο Καψής και οι παιδαριώδης αποφάσεις της.

Β) Άμεση απομάκρυνση του άσχετου ΔΣ και γουρλομάτη που έχουν παραβιάσει όλη τη νομοθεσία σε θέματα χρηστής διοίκησης, στελέχωσης και προσλήψεων του φορέα, με προκλητικό και μαφιόζικο τρόπο. Και:

Γ) Άμεση λειτουργία «ψυχιατρικού» τμήματος μέσα στο κτήριο με όλες τις συνέπειες που απορρέουν από ένα τέτοιο εχθρικό κλίμα, μεταξύ των ανθρώπινων σχέσεων με στόχο την επιβίωση. Πρώτη εισαγωγή για ψυχιατρική παρακολούθηση και «θεραπεία» σε πρώτη φάση, η ηγεσία της ΝΕΡΙΤ και οι γενικοί. Ο «θανατός» σου η ζωή μου!

Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθουμε αφού δούμε και τι αποφάσεις θα πάρει το ΕΣ για την αποπομπή μελών του ΔΣ που εκθέτουν το ίδιο και τη συγκυβέρνηση. Ότι αποφάσεις και αν πάρουν, μετά την 25η Μαΐου τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Αυτό θα σας το εξηγήσω σύντομα και αφήστε τους δημοσκόπους να ονειρεύονται....

Υ.Γ Μπράβο παιδιά, η έγκλιση εισακούστηκε και αλλάξτε το κουρελιασμένο εθνικό σύμβολο στο ραδιομέγαρο, που κυμάτιζε αμίλητο και βουβό. Πιστεύω με κάποιον έρανο να μαζέψατε τα χρήματα, γιατί η ηγεσία κοιμάται!!! Τουλάχιστον μετά τη χθεσινή «κηδεία», δώστε πνοή και οξυγόνο στη σημαία μας, να κυματίζει υπερήφανα στον Αττικό ουρανό! Είναι και αυτό ένα καλό σημάδι για την ανατροπή που έρχεται!
Keywords
Τυχαία Θέματα