Επικό- Τι ζήτησε εταιρεία σε μια κοπέλα για να της επιτρέψει να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος;

11:47 2/6/2016 - Πηγή: iPop

Εσύ όταν ταξιδεύεις θες να νιώθεις άνεση; Όχι μόνο εσύ, αυτό επιθυμεί η πλειονότητα των ατόμων που ανεβαίνουν στο αεροπλάνο. Βέβαια, ξέρεις πως μπορεί η αεροπορική εταιρεία να σου κάνει συστάσεις για το ντύσιμο σου και να σου ζητήσει να βάλεις ίσως κάτι πιο σεμνό; Ναι, μην κουνάς το κεφάλι αυτό έπαθε μια κοπέλα.

«Το ντύσιμό σας είναι ακατάλληλο και ο πιλότος αποφάσισε ότι για να επιβιβαστείτε θα πρέπει να φορέσετε κάτι πιο σεμνό» φαίνεται σύμφωνα με

την καταγγελία της κοπέλας να της είπε εργαζόμενος στην jetΒlue.

Η χορεύτρια που ονομάζεται Maggie McMuffin και ενημέρωσε τα Μέσα για το συμβάν, στο οποίο ήταν πρωταγωνίστρια, δήλωσε πως υπάλληλος της είπε «ή θα αλλάξεις ρούχα για να μπεις ή θα πας σπίτι του».

Η Maggie περίμενε την πτήση για Βοστόνη στο Σιάτλ όταν, όμως, πήγε να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος, όπως μεταδίδει το κανάλι Kiro 7 της είπαν:

«Λυπάμαι αλλά δεν μπορείτε να μπείτε στο αεροπλάνο. Το ντύσιμό σας είναι ακατάλληλο και το πλήρωμα και ο πιλότος αποφάσισαν ότι για να επιβιβαστείτε θα πρέπει να φορέσετε κάτι πιο σεμνό».

Η κοπέλα φορούσε ένα κοντό ριγέ ασπρόμαυρο σορτς, κάλτσες πάνω από το γόνατο και το είχε συνδυάσει μ’ ένα μακρύ πουλόβερ.

Επειδή μάλιστα δεν είχε άλλα ρούχα μαζί της αναγκάστηκε να αγοράσει ένα άλλο σορτς και να το φορέσει.

Η κοπέλα δήλωσε: «Νιώθω ότι ζούμε σε μια κοινωνία πατριαρχική όπου οι γυναίκες δεν έχουν δικαιώματα».

The post Επικό- Τι ζήτησε εταιρεία σε μια κοπέλα για να της επιτρέψει να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα