Επικεφαλής της Task Force για τις επενδύσεις ο Τσίπρας | Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση

14:36 13/9/2017 - Πηγή: iPop
ΕπικεφαλήςΤσίπρας | της Task Force για τις επενδύσεις αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας το μήνυμα πως η Κυβέρνηση έχει θέσει σε προτεραιότητα τις επενδύσεις. Total, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ELDORARO GOLD βρέθηκαν στο τραπέζι της συνεδρίασης της Task Force, το πρωί της Τετάρτης.

Σε μια προσπάθεια να λυθούν πολλά ζητήματα και να «ανοίξει»

ο δρόμος των επενδύσεων, συνεδρίασε σήμερα η Task Force παρουσία του πρωθυπουργού.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν:

Η πορεία της επένδυσης της Total στα δύο οικόπεδα δυτικά της Κέρκυρας μετά και τις χθεσινές θετικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου.Η πορεία της επένδυσης της Ferrovie στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς με την προγραμματισμένη για αύριο υπογραφή της Σύμβασης στην Κέρκυρα εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα και η επέκταση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης και αποφεύγεται ο κίνδυνος επιστροφών κρατικών ενισχύσεων ύψους 692 εκατομμύρια ευρώ.Η πορεία των διαβουλεύσεων με τους εργαζόμενους και την ELDORARO GOLD για το θέμα της σχετικής επένδυσης.Η πορεία των διοικητικών διαδικασιών για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αντιπροέδρος της Κυβέρνησης Ι. Δραγασάκη, καθώς και οι Δ. Παπαμητριος, Ε. Τσακαλώτος, Αλ. Φλαμπουράρης, Δ. Τζανακόπουλος, Αλ. Χαρίτσης, Γ. Χουλιαράκης, Στ. Πιτσιόρλας και Δ. Λιάκος. Στην ομάδα συμμετέχουν επίσης οι Υπουργοί Γ. Σταθάκης και Χρ. Σπίρτζης.

Το άρθρο Επικεφαλής της Task Force για τις επενδύσεις ο Τσίπρας | Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα