Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. «ξεσκονίζει» τα κρησφύγετα της Ρούπα

14:38 7/1/2017 - Πηγή: iPop

Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. μετά τη σύλληψη της Π. Ρούπα και της 25χρονης συνεργού της. Οι άντρες της υπηρεσίας έχουν κάνει φύλλο και φτερό τα τέσσερα κρησφύγετα των μελών του Επαναστατικού Αγώνα που έχουν εντοπισθεί.

Συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ:

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν αναρχικοί έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από την Κυβέρνηση να

δώσει την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στους συγγενείς της πρώτης.

Τονίζουμε, πως η οδός Πειραιώς έκλεισε για λίγη ώρα και στο σημείο έσπευσαν δύο κλούβες με διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ τα άτομα που συγκεντρώθηκαν εκεί φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στα οποία είχαν γράψει: «Οι απεργοί πείνας και δίψας Ν. Μαζιώτης, Π. Ρούπα και Κ. Αθανασοπούλου απαιτούν την επιμέλεια του παιδιού στους συγγενείς».

Ποια είναι τα τέσσερα κρησφύγετα που έχει εντοπίσει η αστυνομία μετά από τις έρευνες της;Ένα διαμέρισμα επί της οδού Ζαϊμη στην Ηλιούπολη, όπου η 48χρονη Ρούπα έμενε για περισσότερο από ενάμιση χρόνο μαζί με τον 6χρονο γιο της.Το σπίτι της 25χρονης συνεργού της που βρίσκεται στην οδό Αθανασίου Διάκου στον Άγιο Δημήτριο.Τα δύο μισθωμένα γκαράζ, το πρώτο βρίσκεται στον Άλιμο και είχε μέσα όπλα, πυρομαχικά και δύο αυτοκίνητα, ενώ το δεύτερο είναι στην Κυψέλη και ήταν άδειο.

Να σημειώσουμε, πως σπίτι της Ηλιούπολης έχει χαρακτηριστεί από την αστυνομία ως «επιχειρησιακό στρατηγείο» της Ρούπα καθώς εκεί βρέθηκαν αρκετά έγγραφα, αλλά και ένας υπολογιστής, όπως και ένα USB.

Ο ρόλος της 25χρονης:

Στην αρχή θεωρήθηκε πως η 25χρονη απλά έκρυβε την Ρούπα αλλά τελικά αυτό δεν φέρεται να ισχύει καθώς από τα μέχρι στιγμής ευρήματα των ερευνών επισημαίνεται, πως ότι είχε ενεργότερο ρόλο, ενώ παράλληλα και η ίδια μετά τη σύλληψή της δήλωσε μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα».

Πληροφορίες για το πάρκινγκ που εντοπίσθηκε στην Κυψέλη:

Το νέο πάρκινγκ που εντοπίσθηκε μετά τη γιάφκα του Αλίμου βρίσκεται επί της οδού Προμπονά στην Κυψέλη και ήταν κενό.

Αντιθέτως, στον Άλιμο είχαν βρεθεί εκτός των υπολοίπων μασούρια ζελατοδυναμίτιδας καθώς και πρώτη ύλη για κατασκευή εκρηκτικής ύλης τύπου ΑNFO.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικοί λειτουργοί στους συγγενείς της Ρούπα για την επιμέλεια του παιδιού

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

The post Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. «ξεσκονίζει» τα κρησφύγετα της Ρούπα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα