Η απάντηση της Αλικάκη στα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας

14:11 7/8/2019 - Πηγή: iPop

Τις τελευταίες μέρες όλοι γράφουν για τη Μυρτώ Αλικάκη, καθώς πολλοί φανς της σχολίασαν αρνητικά μια πρόσφατη ανάρτησή της. Ποια ήταν η απάντηση της Αλικάκη στα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας;

Μόλις η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της με μπικίνι πριν από μερικές ημέρες, άρχισαν αμέσως τα σχόλια απ’ τους followers της για το εάν είναι πολύ αδύνατη ή όχι.

View this post on Instagram

#summer #village #crete #holidays #free #freedom #breathing

A post shared by Myrto Alikaki Actress

(@myrtoalikaki_official) on Aug 1, 2019 at 4:41am PDT

Με την επόμενη ανάρτηση της ηθοποιού, τα σχόλια εντάθηκαν και μάλιστα ορισμένοι έφτασαν και σε σημείο να προεξοφλούν ότι έχει νευρική ανορεξία και να σχολιάζουν το πόσο αδύνατη είναι.

View this post on Instagram

Ωπ! Γεια σου @_andinoos !!! #theatre #rehearsing #ontour #actors #actorslife #portrait #nofilter

A post shared by Myrto Alikaki Actress (@myrtoalikaki_official) on Aug 4, 2019 at 8:51am PDT

«Πού την βρίσκετε όμορφη και γυμνασμένη αυτό με ξεπερνάει ένας σκελετός έμεινε μόνο κόκκαλα ΚΡΙΜΑ», «Όταν φλερτάρεις με την νευρική ανορεξία», ήταν μόνο μερικά απ’ τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω απ’ τη φωτογραφία της.

Φυσικά, υπήρχαν πολλοί ακόμα που τόνισαν πως η Μυρτώ Αλικάκη είναι μεν αδύνατη, αλλά πολύ γυμνασμένη, ενώ μια follower της μάλιστα έγραψε ότι την είδε πριν από λίγο να τρώει το φαγητό της και να πίνει τον καφέ της και φαινόταν υγιέστατη!

Η απάντηση της Αλικάκη σε όλα αυτά τα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας ήρθε πριν από μερικές ώρες και φυσικά «έκλεισε στόματα»!

Διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας …. σας ευχαριστώ , αν και κάποια σχόλια δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον – αντιθέτως ! – εγώ σίγουρα δεν πάσχω από νευρική ανορεξία , αλλά επειδή κάποιοι άλλοι άνθρωποι πάσχουν καλό θα ήταν να προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε γιατί νομίζω τους προσβάλλετε! Από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ! Κανείς δεν αρέσει σε όλους κι αυτό είναι απολύτως θεμιτό ! ❤️

Μυρτώ, εμείς είμαστε 100% μαζί σου! Φτάνει πια με το «κράξιμο από ενδιαφέρον», άλλη δουλειά δεν έχουμε να κάνουμε;

Και επειδή δεν βλάπτει λίγη γνώση, δες εδώ γιατί πρέπει να σκέφτεσαι διπλά πριν πεις ότι κάποιος έχει νευρική ανορεξία.

Photo: Instagram account/ myrtoalikaki_official

Το άρθρο Η απάντηση της Αλικάκη στα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα