Εντοπίσθηκε νεκρός ο 33χρονος στη Ζάκυνθο- Κακοκαιρίας συνέχεια σ΄όλη τη χώρα

17:22 27/11/2016 - Πηγή: iPop

Τραγικό φινάλε είχε η εξαφάνιση του άνδρα που αγνοούνταν στη Ζάκυνθο από το βράδυ του Σαββάτου. Ο άτυχος 33χρονος εντοπίσθηκε το απόγευμα της Κυριακής νεκρός. Την ίδια στιγμή, τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας συνεχίζονται και οι κάτοικοι μετρούν τις ζημιές τους.

Το σώμα του 33χρονου σύμφωνα με τις αρχές βρέθηκε 3 χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητό του.

Ο νεαρός άντρας να σημειωθεί ότι είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 11 χθες Σάββατο το βράδυ, γεγονός το οποίο ανησύχησε τους οικείους του και τις πρώτες πρωϊνές ώρες ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική

υπηρεσία, οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Σημαντικά τονίζουμε, πως είναι προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το νησί της Ζακύνθου, καθώς μεγάλες είναι οι ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές που θέρισαν τα πάντα στο πέρασμα τους το Σάββατο.

Κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Ζακύνθου – Κερίου στο ύψος των Αμπελοκήπων, ενώ παράλληλα έχουν πλημμυρίσει οικίες, όπως και καταστήματα. Κατολισθήσεις τονίζουμε, πως έχουν σημειωθεί στο Βασιλικό και το Γερακαρίο και αγροτικές καλλιέργειες καταστράφηκαν στο χωριό Κυψέλη.

Πολλά τα προβλήματα και στην Αττική:

Σημαντικά είναι τα προβλήματα τα οποία έχουν αντιμετωπίσει και οι Αθηναίοι, εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων που έχουν τις τελευταίες ώρες πλήξει το λεκανοπέδιο Αττικής από το βράδυ του Σαββάτου.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 250 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από οικίες και οκτώ για απεγκλωβισμούς ατόμων. Ενώ συνεργεία της επιχειρούν συνεχώς σε διάφορες περιοχές.

Διαβάστε επίσης:

Εικόνες καταστροφής σ΄όλη τη χώρα λόγω της κακοκαιρίας- ‘Ενας αγνοούμενος στη Ζάκυνθο- Photos

The post Εντοπίσθηκε νεκρός ο 33χρονος στη Ζάκυνθο- Κακοκαιρίας συνέχεια σ΄όλη τη χώρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα