Ενίσχυσε την επιχείρηση σου με το διαδίκτυο

10:32 12/8/2014 - Πηγή: iPop

Η διαφήμιση για την επιχείρηση σου είναι -πλέον- πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει πολύ πιο οικονομική από ότι συνήθιζε να είναι, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσεις τα μέσα και τα εργαλεία που σου παρέχει το διαδίκτυο. Γι’αυτό και εσύ πρέπει να τα αξιοποιήσεις όλα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα κέρδη της επιχείρησης σου αλλά και να προχωράς μαζί με την εποχή και να μην μένεις στάσιμος!

Ενίσχυσε την επιχείρηση σου με το διαδίκτυο τώρα! Εμείς, θα σου δώσουμε μερικές συμβουλές για το πως μπορείς να κινηθείς στο διαδίκτυο και αν θέλεις τις ακολουθείς!

Facebook

Φτιάξε μια σελίδα

για την επιχείρηση σου (το γνωστό page) και ζήτα από φίλους, συγγενείς και το προσωπικό σου να προσκαλέσουν τους φίλους τους για να αποκτήσει αρκετό κόσμο. Από εκεί κάθε σημαντικό γεγονός θα γίνεται απευθείας γνωστό στον κόσμο.

Πάλιωσε η μόδα της αφίσας και επειδή δεν θέλεις να λένε ότι πάλιωσες και εσύ ή η επιχείρηση σου, δημιούργησε εκδηλώσεις (τα γνωστά events) για να προσκαλέσεις τον κόσμο να έρθει! Από εκεί θα το κάνεις share σε όλους και εκείνοι με την σειρά τους θα το κάνουν share στους δικούς τους φίλους!

Instagram

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μοιραστείς με ένα ευρύ κοινό το τι συμβαίνει στην επιχείρηση σου, μέσα από εικόνες. Άλλωστε, μία εικόνα ισούται με 1000 λέξεις! Έτσι, αν έχεις μία καφετέρια ή ένα μπαράκι για παράδειγμα, και είναι γεμάτο με κόσμο, θα ανεβάσεις την φωτογραφία και όσοι την δουν θα αναρωτηθούν τι το ιδιαίτερο γίνεται εκεί και έχει μαζευτεί τόσος κόσμος!

Επίσης αν χρησιμοποιείς τα σωστά Hashtag μπορείς να προσελκύσεις ακόμα περισσότερο κόσμο!

Foursquare

Δήλωσε την εταιρία σου στο Foursquare και κάνε μόδα τα Check In των πελατών σου!

The post Ενίσχυσε την επιχείρηση σου με το διαδίκτυο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα