Ένα “κομμάτι” στη ντουλάπα…φόρα το με 3 διαφορετικούς τρόπους!

16:00 15/1/2020 - Πηγή: iPop

Αν κάνεις σωστούς συνδυασμούς στα ρούχα σου, τότε δεν χρειάζεται να έχεις πολλά και διαφορετικά. Αρκούν μερικά basic κομμάτια και έχεις διαφορετικά looks για όλες τις ώρες της ημέρας. Οι σωστοί συνδυασμοί στα ρούχα είναι το παν.

Ποιο είναι το ένα “κομμάτι” στη ντουλάπα που μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά και να το αξιοποιήσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους;

Η midi φούστα! Η midi φούστα είναι και στη μόδα και είναι το πιο εύκολο και κομψό ρούχο που μπορείς να φορέσεις.

Είναι ένα άνετο “κομμάτι” που μπορείς να φορέσεις τόσο στη δουλειά, όσο και σε μια έξοδο. Και θα δείχνεις πάντα καλοντυμένη και κομψή. Όπως είπαμε… οι σωστοί συνδυασμοί στα ρούχα μπορούν να σου δώσουν τη λύση σε κάθε περίσταση.

Πώς να συνδυάσεις τη midi φούστα;Τ-shirt

Μπορείς να φορέσεις τη midi φούστα σου και να τη συνδυάσεις με ένα λευκό μπλουζάκι κι ένα ραντάκι με δαντέλα από πάνω και τα sneakers σου.

Αυτό είναι το απόλυτο street style που μπορείς να πετύχεις και μπορείς να το φοράς… 9 to 5, δηλαδή στη δουλειά.

Πουκάμισο

Αν θέλεις ένα πιο κομψό και “αυστηρό” look, τότε μπορείς να συνδυάσεις τη midi φούστα σου με πουκάμισο και μποτάκια. Από πάνω μπορείς να το συνδυάσεις με ένα παλτό ή και ένα blazer… αναλόγως τη θερμοκρασία.

Το συγκεκριμένο outfit είναι επίσης, ιδανικό για τη δουλειά αλλά και για ένα κρασάκι ή ένα ραντεβού.

Δαντέλα ή see through

Για ένα πιο βραδινό look, μπορείς να συνδυάσεις τη midi φούστα με ένα see through μπλουζάκι ή μια μπλούζα μα δαντέλα, αφού και τα δύο είναι στην μόδα.

Σέταρέ το με τα σωστά αξεσουάρ και από κάτω μπορείς να φορέσεις ankle boots ή τακούνια αναλόγως και το δικό σου στιλ. Και είσαι έτοιμη να βγεις για ποτό με τις φίλες σου, να πας καλεσμένη σε ένα πάρτι και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Τόσο απλά!

Δες κι αυτό:

Εμφανίσεις που θα σε κάνουν να θέλεις να αποκτήσεις μια δερμάτινη φούστα

Photo: Pexels

Το άρθρο Ένα “κομμάτι” στη ντουλάπα…φόρα το με 3 διαφορετικούς τρόπους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα