4 + 1 τρόποι για να έχεις περισσότερη ενέργεια το πρωί!

11:11 15/1/2020 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν αρκετά πρωινά που δεν ξυπνάς με όρεξη. Ξυπνάς νυσταγμένος και γενικά… σέρνεσαι. Μπορεί να μην κοιμήθηκες καλά, να μην κοιμήθηκες πολύ. Το ζήτημα είναι πώς θα έχεις περισσότερη ενέργεια το πρωί;

Βλέπεις τους ανθρώπους που πάντα ξυπνούν χαρούμενοι κι έτοιμοι να αδράξουν τη μέρα και λιγάκι τους ζηλεύεις. Μα πώς τα καταφέρνουν, σκέφτεσαι. Ε, λοιπόν,μπορείς να γίνεις κι εσύ σαν κι αυτούς. Ένας πρωινός τύπος με όρεξη. Ουτοπία; Όχι!

Όλα είναι θέμα οπτικής κι αν αλλάξεις τον τρόπο που ξυπνάς, τότε θα αλλάξεις και την ενέργειά σου.

Πώς να έχεις περισσότερη ενέργεια το πρωί;Μη
μένεις στάσιμος

Μην κάθεσαι αρκετή ώρα γιατί βάζεις τον εαυτό σου σε sleep mode. Προσπάθησε να κινείσαι όσο πιο πολύ μπορείς ακόμη και στο γραφείο. Ακόμη κι αν αυτό είναι να σηκωθείς να βάλεις λίγο νερό, να φτιάξεις ένα τσάι.

Δεν είσαι κολλημένος στην καρέκλα, κινήσου, φύγε για λίγο από το γραφείο δεν θα στο «κλέψει» κανείς. Στο ίδιο σημείο θα το βρεις και όταν επιστρέψεις.

Βάλε μουσική

Απαραίτητο «συστατικό» σε κάθε περίπτωση! Η μουσική μπορεί να γίνει το κίνητρό σου. Αρκεί ένα καλό κι αγαπημένο τραγούδι για να αλλάξει την ημέρα σου ή τουλάχιστον το ξεκίνημά της.

Βάλε μουσική και θα δεις πως θα απαλλαγείς όχι μόνο απ’ τη νύστα αλλά και από το άγχος. Ακουστικά και φύγαμε!

Το πρωινό ξύπνημα είναι μαρτύριο για σένα; Κάντο παιχνιδάκι!

Το θαυματουργό ρόφημα

Όχι, δεν θα αναφερθούμε στον καφέ αλλά στο νερό! Μην ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό.

Το σώμα μας είναι φτιαγμένο από νερό και επομένως όταν εσύ δεν το τροφοδοτείς με αρκετό νερό τότε αυτό επιδρά στο πώς νιώθεις. Από κούραση μέχρι πονοκέφαλο και έλλειψη συγκέντρωσης, η αφυδάτωση είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στον οργανισμό σου.

Πιες νερό πριν διψάσεις και έχει πάντα δίπλα σου έχει μπουκαλάκι!

Τσίχλα

Η τσίχλα δεν είναι απλώς για δροσερή αναπνοή το πρωί αλλά μπορεί να σου δώσει ενέργεια ακόμη και το πρωί.

Το έχουν δείξει οι έρευνες! Η τσίχλα μειώνει το αίσθημα της νύστας και σου δίνει ένα boost όταν το έχεις περισσότερο από ποτέ ανάγκη.

Bonus: Είναι ιδανική και προς το μεσημεράκι που σε πιάνει μια υπνηλία.

Μαύρη σοκολάτα

Αφού έχεις φάει το πλούσιο και θρεπτικό πρωινό σου στο σπίτι, μπορείς να πάρεις μια μαύρη σοκολάτα για το γραφείο. Η μαύρη σοκολάτα σε απαλλάσσει απ’το άγχος, περιέχει πολύ μικρή ποσότητα καφεΐνης και σε ξυπνά.

Μετά το πρωινό πάντα!

Διαβάστε επίσης:

Νυστάζεις μετά το φαγητό; Αυτή είναι η εξήγηση!

Photos: Pexels

Το άρθρο 4 + 1 τρόποι για να έχεις περισσότερη ενέργεια το πρωί! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα