Ένα gadget που σου κάνει μασάζ στα μάτια

20:31 29/9/2014 - Πηγή: iPop

Ποιος δεν θα ήθελε ένα μηχάνημα για να τον χαλαρώνει; Σου βρήκαμε ένα gadget που σου κάνει μασάζ στα μάτια για να σε χαλαρώσει από μία δύσκολη ημέρα.

Πλέον, οι περισσότερες δουλειές και ώρες της ημέρας μας είναι μπροστά από μία οθόνη. Αυτό κουράζει σε υπερβολικό βαθμό τα μάτια σου και κατ’επέκταση τον οργανισμό σου. Η τεχνολογία, όμως, είναι εδώ για να σώσει την κατάσταση και να σου προσφέρει μια χείρα βοηθείας. Εντάξει, μπορεί να μην είναι χέρι αυτό που θα σου κάνει μασάζ, αλλά θα είναι πολύ καλύτερο, αφού είναι σχεδιασμένο γι’αυτό και μόνο το σκοπό.

Το Wireless Eye Massager with Soothing Sounds θα σου κάνει το τέλειο μασάζ με δονήσεις, καθώς θα σε βοηθήσει και με τη κατάλληλη πίεση και θερμοκρασία αέρα για να χαλαρώσει τα μάτια σου. Σαν να μην φτάνει αυτό, έχει και ήχους από τη φύση για να ηρεμήσεις και να φανταστείς πως δεν βρίσκεσαι στο καναπέ σου, αλλά σε μια όμορφη παραλία ή στην εξοχή. Ας μην ξεχνάμε, πως το μυαλό μπορεί να κάνει πάρα πολλά και η φαντασία μας βοηθάει στην καταπολέμηση του πόνου και τον ενοχλήσεων.

Για να αγοράσεις λοιπόν το Wireless Eye Massager with Soothing Sounds, μπορείς πολύ απλά να κάνεις ένα κλικ εδώ και να δεις την τιμή, τον τρόπο πληρωμής και πότε θα το έχεις στα…μάτια σου αν αποφασίσεις να το αποκτήσεις.

Photo:sharperimage.com

The post Ένα gadget που σου κάνει μασάζ στα μάτια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα