Εν ψυχρώ εκτέλεση 32χρονου με 10 σφαίρες στο Κερατσίνι

11:55 13/11/2016 - Πηγή: iPop

Εν ψυχρώ εκτέλεση 32χρονου με 10 σφαίρες στο Κερατσίνι εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία ενώ την ίδια ώρα ερευνά στην ίδια περιοχή μία διάρρηξη η οποία κατέληξε σε ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς.

Δύο βίαια περιστατικά που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στην περιοχή του Κερατσινίου εξετάζει η ΕΛΑΣ. Το ένα αφορά την εν ψυχρώ εκτέλεση 32χρονου Αλβανού με 10 σφαίρες που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Πελοποννήσου ενώ το δεύτερο μία διάρρηξη με πυροβολισμούς η

οποία πραγματοποιήθηκε την οδό Αιδινίου 104.

Εκτέλεση με 10 σφαίρες

Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, πλησίασαν σταθμευμένο όχημα στο οποίο βρισκόταν ο 32χρονος Αλβανός και άνοιξαν πυρ εναντίον του. Στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο της εκτέλεσης οι αρχές βρήκαν 10 κάλυκες των 9 χιλιοστών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες περιγράφονται ως «επαγγελματίες» εκτελεστές.

Διάρρηξη με πυροβολισμούς

Στην ίδια περιοχή τέσσερις διαρρήκτες συνελήφθησαν στην οδό Αιδινίου 104, όπου είχαν εισβάλει σε μονοκατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες είχαν αντιληφθεί την παρουσία αστυνομικών όσο βρίσκονταν στο σπίτι και έτσι αποφάσισαν να ταμπουρωθούν και να πυροβολήσουν εναντίον τους, χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός. Μετά από επιχείρηση των ανδρών της ΕΚΑΜ ολοκληρώθηκε και οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν.

The post Εν ψυχρώ εκτέλεση 32χρονου με 10 σφαίρες στο Κερατσίνι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα