Ένας χρόνος από τις επιθέσεις στη Γαλλία- Πόρτα από το Bataclan έφαγαν μελη των Eagles of Death Metal

10:48 13/11/2016 - Πηγή: iPop

Ένας χρόνος από τις επιθέσεις στη Γαλλία και μέλη του αμερικανικου συγκροτήματος των Eagles of Death Metal έφαγαν πόρτα από το Bataclan!

Το βράδυ της Παρασκευής άνοιξε την πόρτα του το Bataclan για πρώτη φορά από τη φρικιαστική νύχτα του μακελειού -όπου 90 άτομα έχασαν τη ζωή τους- για μία συναυλία μνήμης από τον Sting.

«Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ» ήταν η πρώτη φράση του τραγουδιστή, ο οποίος άνοιξε τη συναυλία στο Bataclan, σηματοδοτώντας

την επανέναρξη λειτουργίας του.

«Αυτή τη βραδιά, πρέπει να συμβιβάσουμε δύο αποστολές: καταρχάς να θυμηθούμε εκείνους που έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση, κατόπιν να γιορτάσουμε τη ζωή, τη μουσική σε αυτόν τον ιστορικό χώρο», είπε ο Sting μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

In this Saturday, Nov. 12, 2016 photo provided by Universal Music France, British musician Sting performs on stage at the Bataclan concert hall in Paris, France, Saturday, Nov. 12, 2016. A concert by British pop legend Sting is marking the reopening of the Paris’ Bataclan concert hall one year after suicidal jihadis turned it into a bloodbath and killed 90 revelers. (Boris Allin/Universal Music France via AP) MANDATORY CREDITΠόρτα στους Eagles of Metal Death

«Ηρθαν και τους πέταξα έξω. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να ξεχάσεις», είπε ο διευθυντής του Bataclan, Ζιλ Φριτό στο AFP.

Ένα από τα μέλη του συγκροτηματος, στο οποίο αρνήθηκαν την είσοδό του στο στάδιο ήταν ο τραγουδιστής των Eagles of Death Metal, ο οποίος τυχαίνει να είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, το τελευταίο διάστημα προκαλεί με τις δηλώσεις του. Συγκεκριμένα είχε ισχυριστεί ότι Μουσουλμάνοι που εργάζονταν στο Bataclan είχαν εμπλακεί στην επίθεση στις 13 Νοεμβρίου του 2015.

«Κάνει αυτές τις απίστευτα ψευδείς καταγγελίες κάθε δύο μήνες. Είναι τρέλα να κατηγορεί την ασφάλειά μας ότι συνεργάστηκε με τους τρομοκράτες. Αρκετά. Αυτό πρέπει να σταματήσει», σχολίασε ο διευθυντής του Bataclan.

Photo: Sting/Instagram

The post Ένας χρόνος από τις επιθέσεις στη Γαλλία- Πόρτα από το Bataclan έφαγαν μελη των Eagles of Death Metal appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα