Εμμένει η ΝΔ- Στόχος της να καταργήσει το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες

12:21 1/10/2016 - Πηγή: iPop

Το στόχο της Νέας Δημοκρατίας που δεν είναι άλλος από το να καταργήσει τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο Νίκος Δένδιας το Σάββατο.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας «η θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αλλάζει σε ότι αφορά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες» και πρόσθεσε:

Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ακόμα κι αν το Συμβούλιο

της Επικρατείας δεν ακυρώσει τον διαγωνισμό

Ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Αγορά εξαπέλυσε επίθεση κατά της Κυβέρνησης σχετικά με το μείγμα πολιτικής που ακολουθεί, εξήγησε «είναι αδύνατο να οδηγήσει, έστω μεσοπρόθεσμα, σε βελτίωση της οικονομικής κατάστασης».

Κλείνοντας την συνέντευξη του ο Ν. Δένδιας επικαλέσθηκε τις σπουδές του στην νομική και εξήγησε, πως θα θεωρούσε μεγάλη έκπληξη το να μην ακυρωθεί ο διαγωνισμός από το ΣτΕ.

Να θυμίσουμε, πως την Παρασκευή διεκόπη η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του λόγος της διακοπής ήταν το κλίμα που επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις.

photo:Nikos Libertas/SOOC

The post Εμμένει η ΝΔ- Στόχος της να καταργήσει το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα