Καρέ- καρέ η δολοφονία Αφροαμερικανού άνδρα από τα πυρά της αστυνομίας- Εικόνες συγκλονιστικές

10:44 1/10/2016 - Πηγή: iPop

Στη δημοσιότητα πριν από λίγες μόνο ώρες δόθηκαν από τις Αρχές videos στα οποία φαίνεται καρέ- καρέ η δολοφονία ενός Αφροαμερικανού άνδρα.

Τα videos εικονίζουν τον φόνο ενός άνδρα στο Ελ Καχόν της Καλιφόρνιας.

Όπως επισήμαναν σε δηλώσεις τους οι αρχές, αλλά επίσης και εισαγγελείς «η έρευνα διεξάγεται για τον πυροβολισμό και τον θάνατο, την Τρίτη, του Άλφρεντ Ολάνγκο, 38 ετών και γεννημένου στην Ουγκάντα» και παράλληλα πρόσθεσαν, πως

μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το τι θα συμβεί και για το αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος των εμπλεκόμενων αστυνομικών.

Τι είπε ο αρχηγός της αστυνομίας;

Ο Ελ Καχόν Τζεφ Ντέιβις σημείωσε:

«Πρόκειται για την πιο δύσκολη κατάσταση που μπορεί να συναντήσει ποτέ ένας αστυνομικός και την οποία ποτέ δεν επιδιώκουμε»

Και εν συνεχεία πρόσθεσε: «Τούτων λεχθέντων, έχει λάβει χώρα ένα τραγικό συμβάν που πήρε μια ζωή και έχει μεγάλο αντίκτυπο στην κοινοτητά μας».

Τα videos της δολοφονίας έχουν ληφθεί δύο πηγές, από την μια κάμερα του καταστήματος τάκος Los Ponchos στην Ελ Καχόν αλλά και από το κινητό τηλέφωνο ενός περαστικού.

Τι φαίνεται στα videos;

Διακρίνονται δύο αστυνομικούς οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τον Ολάνγκο στον χώρο στάθμευσης του εστιατορίου.

Μάλιστα, στο video που τραβήχτηκε από περαστικό και έχει μόλις 17 δευτερόλεπτα διάρκεια τονίζεται:

«Αστυνομικέ μην τον πυροβολείς!».

Θυμίζουμε, πως την Παρασκευή ένας από τους δικηγόρους, ο Νταν Γκίλιον, δήλωσε, πως «τα videos τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα υποστηρίζουν τη θέση της οικογένειας πως τόνισε πως, «οι αστυνομικοί «προκάλεσαν έναν ψυχικά διαταραγμένο άνθρωπο».

The post Καρέ- καρέ η δολοφονία Αφροαμερικανού άνδρα από τα πυρά της αστυνομίας- Εικόνες συγκλονιστικές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα